mitätapahtuu2.8.2018 16:41
1/8
Apua, psykoosi?

osi vaikeet kirjottaa tätä teksii. Tuntuu ettei ajatus kulje.

Mutta tänään tapahtu jotai helvetin outoo ja pelottavaa. Mä en kyl muista siit paljoo, jotai kohtii vaa. Mut olin menos makkarii, ni yhtäkkii joku juoksee iha täysil mua päi ja siin mun vieres tais olla toinenki henkilö. Täs vaihees mä varmaa huusin. Sit se lähti pois, mut mul oli semmone olo et ne tappaa mut. Mä ettisin niit vitun sekasi juoste kämppää ympäri, ei luoja jos joku ois nähny sen. Mul oli kädes mustapääkoukku minkä toine pää on tosi terävä, semmone piikki.

Mut sit mä tajusin onneks jotenki et hei, tä ei oo totta. Siin vaihees juoksin lääkekaapil ja otin vaa 2,5 vahvusen, koska mä syön semmost lääket mitä ei saa syödä ton kans samaa aikaa. Olin muutenki ahdistunu ja mul on kropas fyysisiiki oireit, ni aloin panikoimaa et johtuuks fyysiset oireet tost olantsapiinist ja kolmest voxrast (joista kaks pureskelin). Tiedän, oon ihan vitun idiootti ku tein sen, mut tehty mikä tehty. En tee enään uudestaan niin.

Ainii, ja sit tapahtu jotai tosi inhottavaa. Mä laskin alleni. Mä en tuntenu yhtää mitää, jossai vaihees aloin ihmettelee miks sohva tuntuu märält.

Kaikki näyttää edelleen ihan vitun oudolta, mua pelottaa iha vitusti ja jaloist lähtee tunto. Muutenki fyysisesti tosi omituine olo.

Enite täs kaikes pelkäsin sitä et saan sen tajuttomuus-kouristuskohtauksen. Nyt mua pelottaa iha vitusti kaikkinkä ymmärrä kunnol todellisuutta...