Sperare6.8.2017 13:50
1/2
Aloin tässä miettimään

Että voiko mulla olla ahdistuneisuushäiriö tai joku vastaava? Mulla on jo about vajaan vuoden ollu mm.
-Ahdistuneisuutta
-sydämen tykytystä (ei siis kokoajan, vaan lähinnä jännittävissä tilanteissa, kuten koulussa, paikoissa missä on paljon ihmisiä, jos joudun puhumaan uusille ihmisille tai oon huomion keskipisteenä tms.)
-Käsien hikoilua
-jännitystä
- käsien tärinää
-tunne että ihmiset tuijottaa/tuomitsee/ajattelee musta negatiivisesti
-itken helposti
-tuntuu että ei kukaan oikeesti tykkää musta, vaan puhuu mulle vaan säälistä tai koska ajattelee että oon nolo tai jotai emmätiiä
-aina jos jotkut esim bussissa nauraa jotain, tuntuu että ne nauraa mulle

Mulla on todella huono itsetunto, ja mietin paljon mitä muut ajattelee musta. Esimerkiks yhden ig kuvan laittamiseen menee todella paljon aikaa kun mietin vaan että onko tää nolo tai mitä muut ajattelee kun laitan tälläsen kuvan.

Muutenkin oon huomannu että en nauti samoista asioista enää niin paljon, esim. Kavereiden kanssa oleminen nykyään vaan vie multa enemmän energiaa kun mitä tuo. Oon muutenkin ollu vähän alakuloinen kun tuntuu että kaikilla muilla menee niin hyvin ja kaverit hehkuttaa mulle heidän poikaystävistään ja kaikesta kivasta mutta mä vaan makaan yksin kotona. Tottakai oon onnellinen heidän puolestaan mutta ärsyttää vaan kun itellä ei voi mennä niin hyvin.

Oon aikasemmin tehnyt mun esiintymisjännityksestä keskustelun jossa kerroin vähän tarkemmin mun oireista ja muusta nimellä "Todella paha esiintymispelko" jos ketään kiinnostaa.

Ja nyt kun koulujen alkaminen lähestyy niin se ahdistaa vaan lisää. Mä en tiiä miten selviin D: Oon nimittäin paikoissa missä on paljon ihmisiä, esimerkiks just koulussa melkein kokoajan sellasessa jänittyneessä tilassa etten pysty olemaan täysin rennosti. Varsinkin luokkahuone on tosi ahdistava tila D:

Sori kauhee romaani ja sekava teksti enkä tiiä kiinnostaako ketään, mutta mitä oireita teillä on joilla on diagnosoitu ahdistuneisuushäiriö?