evacuatedd26.7.2017 20:32
1/8
alan epäillä pikkuhiliaa näenkö sittenkää kehoani "oikein"

tää on mulle tosi henkilökohtanen ja herkkä aihe, ja tää vaatii multa paljon et pystyn kertoo tän :D mutta siis. pidän itteäni vähän muodokkaana, pyöreänä. en kuitenkaan ylipainoisena, mutta itselleni liian painavana ja leveänä. tahtoisin siis olla hoikempi että voisin olla itteeni tyytyväinen.

oon 19 vuotias, 168cm pitkä ja painan 59-61 kiloa. käytän vaatteista kokoa 36/XS/S. farkuista myös koko XS.

mua hämmentää ja itkettää se, ku musta on alkanu tuntua siltä että entä jos en näekään itseäni samalla lailla kuin muut. mulle monesti sanotaan että "kun sä oot niin hoikka", "no sulla ei ookkaa enää mitää mistä lähteä rasvaa tai ylimääräistä", "no sinä jos salaatilla eläisit viikon ja lenkkeilisit nii varmaan vaan kuihtuisit" ja se että mulla on yks tosi hoikka kaveri, ja mulle sanotaan monesti että ei ruumiinrakenteeltamme ja kooltamme erota paljoa toisistaan. musta tuntuu taas ihan päin vastoin. joka aamu katon itteäni peilistä, että tuossa ja tuossa kohdassa ois mistä lähteä, ja voi että ku oon taas lihonu. en pidä itteäni hoikkana ollenkaan.

voiko ihmisen kehonkuva olla oikeasti niin vääristynyt että ajattelee näin, vai valehteleeko kaikki mulle? :D oon tosi hämmentyny ja tää asia alkaa ahdistaa mua. apua.