ihongelma1.8.2017 22:33
1/6
Aknen hoitovinkkejä erittäin herkälle iholle?

Kärsin aknesta ja oon huomannu että mulla taitaa olla tosi herkkä iho. Mulla on otsassa pieniä punaisia näppyjä jonkin verran, mutta poskissa on enemmän märkäpäitä ja kipeitä ihonalaisia finnejä.

Oon kokeillu tähän naamaan vaikka mitä erilaisia herkällekin iholle tarkotettuja ihonhoitotuotteita mutta tuntuu, että mikään ei oo sopinu ja ihoa on alkanu kirvellä ja punottaa jatkuvasti, eikä se oo menny ohi edes ajan kanssa. Välillä iho on alkanut kuoriutua pois ja akne on vain pahentunut.

Oon huomannu että kaikista tuotteista mitä oon kokeillu, luontaistuotteet ovat olleet vähiten ihoa ärsyttäviä. Tällä hetkellä ihonpuhdistukseen käytän suolasaippuaa ja Dermosilin puhdistusmaitoa meikinpuhdistukseen. Kosteutan ihon Aqualan plus voiteella johon sekotan välillä jojobaöljyä. Lisäksi käytän vielä finneihin ja muihin iho-ongelmiin tarkoitettua Bactosan-voidetta ja oon saanut e-pillerit myös aknen hoitoa tehostamaan. Musta tuntuu että näillä oon saanu ihon pysymään melko rauhallisena mutta muutosta parempaan ei oo kauheasti tullut.

Joten, olisiko teillä kellään mitään vinkkejä tai osaatteko suositella mitään tuotteita, jotka auttais finneihin ja jotka oikeasti sopisi myös tosi herkällekin iholle?