jennix25.7.2017 9:51
1/1
ahdistuskohtaukset yms riivaa mua >:(

En ollu yhtää varma mihi alueesee tää piti laittaa mut ei voi mitään!
Tosiaa siis mulla ollu ainaki vuoden jo tosi paha olla ittenikaa, saan jonkulaisii todenäkösesti ahdistuskohtauksii; alan itkemään ja yritän lähtee liikkeelle, mut jalat ei kanna ja meen takasi sänkyy makaamaa tai ns kilpikonna asentoo, koska yleensä nää tapahtuu mun huoneessa ku kukaa ei oo näkemäs. Välil laitan peittoo tai tyynyn mun pään päälle, koska tuntuu et mun pää räjähtää ja haluisin sulkeutuu ympäril olevast elämästä. Nää kestää yleensä 10-30min. Välil oon myös yrittäny kuristaa itteeni noitten kohtauksien aikana enkä tosiaa tiiä että miks ihmeessä.. Toivon, et jaksat viel lukee koska asiaa riittää..
Tunnen itteni myös tosi usein läskiks ja viiltelen usein.
Mä oon miettiny et nää vois johtuu siitä, et kerään mun pään sisälle huolia ja murheita. Oon huolissani mun äitin siskosta kuka sairastaa syöpää ja kylhä tosta nyt saaki olla huolissaa. En kestä myöskää kattoo ku äitilläkää ei mee asiat parhaal mahollisel taval ja kaiken lisäks oikeestaa aika moni meiä sukulainen on huolissaa mun mummista/toisille on tietysti oma äiti. Hänel on siis ollu "vanhusongelmia".

Mut pääpointti täs asias oli lähinnä se ku tiiän et mun kantsis mennä juttelee jollekkii näist asioista, mut en uskalla/haluais. Mul on ollu yhtenä vaihoehtona kouluterkka ku koulut taas alkaa et sille menisin joskus.
Mut osaisko joku kertoo vaik jtn noist mun ahdistuskohtauksist et voiks ne olla vaarallisii mulle?