Teseme3.7.2018 15:35
1/2
Ahdistus

Mua ahdistaa usein ja paljon. Perjaatteessa mulla pitäis olla kaikki hyvin nyt, seurustelen, käyn kesätöissä ja hankin ihanan koiranpennun viime kuussa. Mutta kun vaan ahdistaa, enkä aina tiedä miksi. Mua on ahdistanu jo kauan, viime syksynä menin psykologille juttelemaan sen takia, mutta siitä ei oikeen tullut mitään koska en osannut jutella hänelle. Yksin oleminen on varmaan kamalinta, saatan itkeä monta kertaa päivässä enkä jaksa tehdä mitään. Silloin on parempi olo kun joku on seurana.
Pari kuukautta sitten aloin seurustelemaan ja tuntu että kaikki alko menee paremmin, mutta sitten tuli se koiranpentu ja aloin ahdistumaan ja stressaamaan kamalasti. Vaikka koirasta pitäs tulla tosi iloseksi. Kamala sanoo ees tämmöstä, oon halunnu omaa koiraa monta vuotta ja valmistelin niin paljon sitä varten. Mutta nyt koiran kanssa alkaa jo sujua kun se on ollut mulla melkein kuukauden.
Sitten eilen alko kesätyöt, ja tuntuu että oon jo ihan poikki. Saattaa toki olla sekin kun en ole tottunut vielä, tuntuu vaan että ois parempi lopettaa työt. Itken heti kun pääsen töistä kotiin, ja on ihan paska olo. Kaipa mulla on ollu liikaa uusia juttuja nyt nii on vaan paljon stressiä, pelottaa vaan että miten jaksan nä kaks kuukautta töissä. Ihan normaaleja asioita kaikki mut ne vaan tuntuu mulle niin rankalta, ärsyttää kun tuntuu että musta ei oo yhtään mihinkään ja oon vaan säälittävä.
Halusin vain avautua johonkin jos se vähän helpottaisi jotenkin.