toffeepurukumi11.3.2018 22:07
1/24
abortin tekeminen kertomatta vamhemmille

Eli sain muutama päivä sitten tietää olevani raskaana, vaikka ollaan aina käytetty kumia poikaystävän kaa, eli se on vissiin hajonnut eikä olla huomattu sitä, vaikka ollaan aina oltu tosi tarkkoja ehkäsyn suhteen.
Mutta mun tilanne on siis se että aijon tehdä abortin, koska lapsen pitäminen ei olisi mulle mikään vaihtoehto elämäntilanteen puolesta (oon 17-vuotias, lukio kesken, ei tuloja, asun kotona) vaikka pahalta se tuntuu tehdä :( Ja pahinta tässä on se että mä en oikeesti pysty kertomaan tästä mun vanhemmille, koska mulla on muutenkin todella huonot välit mun isään, ja se ei osoittais mulle mitään tukea tässä (mun siskopuoli tuli raskaaksi 16-vuotiaana, ja isäni suuttui tästä ihan järkyttävän paljon ja haukkui siskon huoraksi ja uhkasi heittää pois kotoa). Joten en edes uskaltaisi kertoa tästä isälleni. Äitille voisin kertoa mutta se todennäköisesti kertoisi isälleni siitä.
Mutta mietittiin poikaystävän kanssa että ei kerrottais ollenkaan tästä mun vanhemmille, mutta pystyykö abortin tekemään ilman että vanhemmat saisivat ikinä tietää siitä?🙄 Lähetetäänkö sairaalasta mitään kirjettä kotiin aborttiin liittyen? Mun yks kaveri sano että siitä voitaisiin tehdä lastensuojeluilmoitus, mutta en usko että näin olisi.
Mun poikaystävä lupasi onneksi maksaa kokonaan abortin, koska mulla itsellä ei ole varaa siihen.
Onko kukaan tehnyt aborttia alaikäisenä kertomatta vanhemmille? Olis kiva kuulla muiden kokemuksia tästä, mutta en kaipaa nyt mitään syyttämistä koska on muutenkin tosi paska fiilis tän takia :(