xdlolll16.1.2020 7:55
1/8
Kaverini luulee etten halua olla hänen kaveri, vaikka oikesti tykkään hänestä..

Viime vuonna tutustuin keväällä yhteen poikaan somen kautta. Juteltiin useesti snapchatissa mutta sitten se jäi pariksi kuukaudeksi kunnes 2-3kk sit alettiin taas juttelee ja ollaan nyt itseasias joka päivä jotain juteltu.

Musta tuntuu et oon alkanu TYKKÄÄÄMÄÄN täst pojasta vaikka en oo edes ikinä nähny häntä ja hän on muutekin varattu...

Tykkään tosi paljon jutella tämän pojan kanssa mutta meien keskustelut alkaa yleensä ku laitan jotain mun priva ms ja hän vastaa ja sitten jutellaan siitä hetki.

Hän eilen sit sano mulle että siitä tuntuu etten haluu olla sen kaveri yms ku miulla ei ikinä oo mitään asiaa sille ja et se vaan joskus tulee laittaa miulle viestii.

Ni en oikeesti ees oo tajunnu vaik oikeesti oon tehny yksityisen ms missä on VAAN se koska haluun just et se vastais jotai siihe ja meil tulis puheenaihe. En oo todellakaan tajunnu tota et en ikinä oo laittanu sille mitää, mut se ei päivitä mitää stooryy yleensä et voisin samaltaval vastaa siihe ku se miun.

Ja ku me ollaa nyt mietitty et pitäis nähä yms. Se kysy mua kerran ksk mut sillo en päässy. Mut en tiiä ku jos me nähtäis miust tuntuu et siit tulis ihan liian awkward ku ei tunneta NIIN hyvin mut en tiiä mitää muutakaa mitä voisin laittaa sille ku ”Haluisiks nähä vaik ens viikol” jos siitä tuntuu etten haluu olla sen kaveri?!

Mut oisko teil mitäään ideoita mitä voisin sen kaa jutella? tää kuulostaa niiiiin hölmöltä mut mä en oikeesti tiiä ja ku tää poika ei tiiä sitä et suunnillee rakastan häntä xd