Azgeda27.10.2020 14:25
1/10
kaveri vaivaantuu, että oon homo??

kuulun ite siis seksuaalivähemmistöön ja aika varmana oon lesbo (sillä ei tosin oo välii nyt), mutta aina kun mainihen siitä mun yhen kaverin kuullen, niin menee jotenkin tosi vaikeeks D: en mä sitä nyt tuputtamalla tuputa, että "kattokaa mua, oon homo", mutta koska se on osa mun elämää ja identiteettiä, niin tottakai se tulee pakostikkin ilmi (esim. jos mainitsen tyttöihastuksesta jotain tai vastaa).
tänäänkin kerroin yhen jutun, jossa pään pointti oli että olin googlannu "am I a lesbian", niin siitä meni taas vaikeeks D: mutta mun toinen kaveri taas ei (se ei vaivaannu mistään, joka on kiva).

kyllä tää kyseinen ihminen hyväksyy homot yms, mutten sit tiiä miks reagoi niin kuin reagoi, kun mä puhun mun suuntautumisesta. ...jota en tosin tee hänen kuullen tän takii D: koska kun hänelle tulee vaivaantunu olo, niin...ei se tunnu kivalta. tulee semmonen olo, että eikö tää ookkaan okei. ja kun oon just päässy siitä yli, että saatankin olla lesbo. ja vasta reilu vuos sitten pääsin siitä yli, etten ookkaan hetero (oon kasvanu aika homofoobisessa ympäristössä).