Stressipommi26.6.2020 11:30
1/50
Jos olet yksinäinen, kato tää.

Moi, tunnetko olevasi yksin? Kavereita ei ole tai jos on, kaikki on jossain muualla menossa? Jep, se on mulle ihan normi arkea.

Yksinäisyys on ihan ok, jotkut tykkää siitä, toiset ei. Itse en tykkää aina, mutta välillä ihan yksin olo on ok. Mutta nyt sitä on liikaa.

Mulla on vähän kavereita. Snäpissä ehkä 20 streakia ja niistä alle puolien kanssa hengaan oikeesti joskus. Mulla on huono itsetunto ja kuvittelen, että kukaan ei haluu olla mun kaveri, koska pukeudun oudosti, meikkaan oudosti, oon ruma tai lihava tai epämielyttävä ihminen.

Kuitenkin pohjimmiltani tunnen olevani herkkä, empaattinen ja tunnollinen, ihan normaalin näkönen tyyppi. Haluisin juttukaveria ja jos sä tunnet samoin, kommentoi tähän keskusteluun jotain.

Voitais jutella jossain, vaikka instagramissa, ja haluaisin kuunnella sun juttuja. En oo terapeutti, mutta kyllä mua kiinnostaa, millainen oot ja mitä sulle kuuluu. :)

Varsinkin näin kesälomalla, kun ei ole koulua, mun yksinäisyys ja varmasti monen muunkin on ihan next levelillä. Joillakin se yksinäisyys on ihan normaalia ympäri vuoden.

Haluun olla sun kaveri, joten jos yhtään kiinnostut, älä epäröi sekuntiakaan! Mä haluan kuulla just sun voinnin. <3 Olit kuka tahansa, iällä, sukupuolella, seksuaalisella suuntautumisella (kuulostanpa viralliselle), ruokavaliolla, ihon värillä... Millään ei ole mitään merkitystä.

Ja vaikket olis yksinäinen, voit silti tulla juttelemaan. Juttukavereita ei ikinä voi olla liikaa! :)