Poistunut demittäjä8.10.2018 14:10
1/21
Jos kaipaat vertaistukea/haluat olla avuksi minulle

Haluan nyt olla rohkea ja yrittää löytää tällä tavalla jonkun ihmisen, joka olisi suurinpiirtein samassa tilanteessa kuin minä. Tarkoituksena olisi siis luoda jonkinlainen yhteys toiseen ja pitää sitä yllä niin kauan kuin sovitaan/halutaan. En omista mitään someja, joista tietty helpoiten löytyisi vertaisiani ihmisiä, avun ja tuen tarpeessa. Joten yhteydenpito tapahtuisi sähköpostilla.

Toivon todella, että löytäisin jonkun, joka kaipaa ikäistään seuraa tukemaan omaa vointia/paranemista. Ajattelin, että itse ainakin tarvitsen jonkun, jolle voisi kirjoittaa ihan vaan vaikka päivän tapahtumista ja sen aikaisista fiiliksistä. Jos koet, että olet se henkilö jota tässä olen kuvaillut niin jätä kommentti, joka sisältää jotain järkevää.

Haluan kertoa itsestäni vähän, ole kiltti ja lue tämäkin, jos vähääkään epäilet haluavasi ottaa yhteyttä :)

- Olen täysi-ikäinen tyttö. Diagnosoituihin sairauksiin kuuluu mm. masennus ja ahdistuneisuutta.
En ole kovinkaan sosiaalinen, enkä omista yhtään ystävää. Perheeni on minulle tärkeä, mutten aina osaa näyttää
sitä heille. Minulla on ruskeat hiukset, sinertävät silmät ja pituutta 163 cm. Tykkään koirista ja pelkään kissoja.
Päivittäisiin ajatuksiin kuuluu mm. itseinhoon, itsensä satuttamiseen ja kateuteen liittyviä ajatuksia. Näistä ajatuksista ja omista kokemuksistani haluaisin päästä jollekin kertomaan. Ja puolestani auttamaan ja ns. kuuntelemaan sen toisen osapuolen ongelmia. Haluan yrittää auttaa, mutta tarvitsen myös itse apua.
Koen, että kaikista paras keino saada edistystä on nimenomaan toisten nuorten vertaistuki. Olen itse todella suvaitsevainen ihminen. Hyväksyn kaikenlaiset oliot, jotka tällä maapallolla tepastelevat. En siis odota sinulta mitään, mihin en itsekään kykene. Haluan pystyä avautumaan luottamuksellisesti ja toivon sitä samaa siltä toiselta osapuolelta.
Kiinnostuksenkohteitani ovat mm: musiikki, piirtäminen ja muu taide, kirjoittaminen ja viron kielen opiskelu.
Olisi mahtavaa jos ns. "sähköpostikumppanillani" olisi samoja, mutta myöskin erilaisia intressejä, niin esimerkiksi niistä olisi mukava jutella ja kertoa toiselle mikä niissä kiinnostaa.


Ei siis mitään trolleja tänne, kiitos. Tämä on ihan vakava juttu ja haluan että tämä toimisi. Jos en löydä ketään niin yritän joskus uudestaan ja katsotaan sitten miten käy.