pelottavapontso27.8.2018 16:30
1/3
Je-pilleri ja raskaus (pelottaa apua)

Eilen harrastin säädön kanssa seksiä ja kortsu lähti paikaltaan, ei ole tietoa missä vaiheessa mutta jätkä tuli sisään. Tää oli jo sinänsä hyvin kummallista sillä koskaan ennen ei näin ole käynyt, samoja kortsuja kun aina ennenkin eikä stondis laantunut missään vaiheessa jätkän sanojen mukaan. Noh, sillä ei ole väliä nyt.

Lähdettiin sitten heti asian tajuttuamme hakemaan norlevo je-pilleri apteekista. Yhdynnän ja pillerin välissä oli siis aikaa n. tunti. Oireita ei ole tullut, lievää väsymystä ja kummallista tunnetta mahassa, eipä muuta. Eilen olin vielä ihan tyyni, nyt on pieni pelko hiljalleen alkanut hiipiä.

Menkoista oli siis kulunut reilu viikko, eli yhdyntä tapahtui kierron 11 päivän tienoilla. Kierron pituus mulla on n.30 päivää elin kaiken järjen mukaan ovulaatio ei olisi vielä kerennyt tapahtua (jos luotetaan keskiarvoon että se tapahtuu siinä n. 14 päivän kohdalla, laskin kyllä jonkun kalenterin avulla ja antoi ovispäiväarvioksi 30.8.). Silti mua pelottaa että entä jos mä olenkin se poikkeustapaus tai mun ovis ois nyt jostain syystä ollut aikaisemmassa tms. Ihmeellisiä kauhuskenaarioita pyörittelen mielessäni...

Mikä tämä raskauden todennäköisyys on? Onko muilla kokemuksia kyseisestä pilleristä tai ylipäätään je-pillereistä? Tehosiko ja kuinka nopeasti otit yhdynnän jälkeen?

Yritän järkeillä itselleni että raskauden mahdollisuus on melko pieni kun ns. varmat päivät meneillään JA vielä pillerinkin otin. Tottakai tein virheen ja luin netistä kymmeniä keskusteluja miten pilleri ei toiminut tai miten raskaustestit näytti negaa vaikka olikin raskaana ja millaista abortin tekeminen on jne. muuta paskaa. Haluaisin nyt pariksi viikoksi painaa tämän mahdollisimman taka-alalle tai ainakin olla murehtimatta liikaa ja sitten tehdä sen testin vielä varmistukseksi. Haluaisin lähteä siitä oletuksesta että en ole raskaana ja sitten jos niin kävisikin niin katsoo miten sitten tehdään.

Saa antaa myös käytännön vinkkejä miten voisin tästä vähemmän murehtia ja tosiaan vastailla rehellisesti omia kokemuksia je-pilleristä (ja etenkin kyseisestä norlevosta) ja kaikesta tähän liittyvästä! :)

Kiitos jos jaksoit lukea!