Mymmel10.1.2020 12:28
1/3
Jälkiehkäisypillerin vaikutukset vai alkuraskaus

Hellöy!
Olen kauhunsekavin fiiliksin lukenut aikasempia je-pilleri-ketjuja niin täältä kuin myös muilta sivuilta (lietsoo vaan paniikkia entisestään), mutta onneksi aika monella on pilleri ilmeisesti myös toiminut, vaikka yleensä ne huonot kokemukset kirjoitetaan.

Tilanne on se, että ehkäisy petti ja meni hetki ennen kuin tämä huomattiin ja jouduin n. 8 tuntia tapahtuneesta turvautumaan je-pilleriin.
En huomannut muutamaan päivään mitään kummmallisempia oireita, mutta nyt pillerin otosta on 9 päivää ja tuntuu outoja kipuja toisessa kyljessä, alaselässä munasarjoissa ja ties missä. Lisäksi paniikissa varmasti kuvittelen kaikki mahdolliset alkuraskauden oireet: huonot olot yms ja se lisää stressiä. Kuukautiset pitäisi alkaa, joten voihan nuo viitata siihenkin, tosin kylkikipu ihmetyttää.

Ajattelinkin siis kysyä, että onko kenelläkään kokemusta vastaavista oudoista tuntemuksista vielä viikko pillerin jälkeen, sillä onhan tuo melkoinen hormonipommikin?
Onko joku muukin tuntenut ns. raskauden oireita, mutta ne olivatkin omaa mielikuvitusta tai raskauden pelon aiheuttamaa stressiä?

Itse jännittyneenä odotan kuukautisia ja testin haen ensiviikolla varmuuden vuoksi.
Olen vaan kauhusta kankeena kuvitellut tuntevani kaikki oireet ja kai tällä haen vertaistukea yms. Vauva ei olisi maailmanloppu, mutta saisi vielä pari vuotta olla tulematta. :D

Mukavaa viikonloppua kaikille. :)