Omenapiirakka3222.3.2020 11:48
1/5
Jään ehkä oikeesti ilman lakkia

oikeesti tekis mieli itkeä...

ensinnäkin lyhyessä matikassa käytin a-osaan niin paljon aikaa että mulla jäi alle 3h tehdä b-osaa, joka meni laskujeni mukaan perseelleen. Kello tuntu käyvän niin nopeesti enkä oikee ollu saanu b-osaan vielä hirveesti mitään valmista aikaan --> iski paniikki ja tein ne kohdat mitkä ajattelin varmasti osaavani. Mulla pyörii se koe nyt päässä ja jatkuvasti mietin että millaseenkohan määrään pisteitä mulla ois mahdollisuus. Koitin jokaseen tehtävään vastata sillee että kerron miten oon päätyny mihinkin ratkaisuun ja vaikka sitten sanallisesti selitän sen enkä laita pelkkää vastausta. Silti mietin että jos olinkin ihan hakoteillä ja parista tehtävästä mitä tein mulla on tullu sellane "ei perkele noin se ois pitäny tehdä" fiilis tällee jälkeenpäin. Englanninkin A:n raja nousi keväästä 2019 syksyyn 2019 joku 20p, entä jos matikassa käy samoin? perkele

Sitten englanti, jota ressasin varmaan eniten. Sain siis pari pistettä vajaa C prelistä, mutta oon aika varma että toi koe meni huonommin. En todellakaan ollu täysin varma kaikista monivalinnoista ja kirjoitelmaki saatto jäädä taitotasoltaan aika vaatimattomaks pelkästään jo siitäkin syystä että koska en ollu varma monivalinnoista --> kirjoitin mahd. varman päälle ettei pisteet menis liian vaikeiden rakenteiden virheellisyyden takia ihan minimiin.

Kompensaatioiden pitäis riittää korvaan yks hylätty mut ku en oo noista kahdesta kokeesta kummastakaan varma. Oon ihan loppu yo-kirjoituksiin enkä jaksa jos joudun käymää sen saman uudestaa ens syksynä.

p e l o t t a a