johkupelaa12.9.2018 9:46
1/2
Insidea sähköpostiin

Tää on vähän muuttunut paikka, toivottavasti täällä edelleen pelailusta kiinnostuneita ihmisiä on. :)

Pelailen vaan sähköpostin puolella, mulla on idea valmiina, ja pelailen joko heteroilla, tai mies x mies parituksella. Itse pelaan jokatapauksessa miehellä, ja kolmannessa persoonassa, imperfektissä. Olen 23 vuotta, pelannut niistä noin viisitoista. Sulta toivon vähintään kuudentoista vuoden ikää, ihan vaan senkin takia, että peli saattaa sisältää vähän rankempia teemoja.

Sijoitetaan peli yhdessä sovittuun paikkaan, mutta jonnekin Yhdysvaltojen suuntaan mielellään. Maksimi vartioituun vankilaan, mä pelaan vangilla, joka on istunut murha-tuomiostaan noin kuusi vuotta, mutta vuosia on vielä jäljellä. Sä pelaat just valmistuneella vanginvartijalla, joka ei muuten olisi tänne edes päässyt töihin, mutta tuttava toimii vankilan johtajana. Muut vartijat vankilassa ovat melko perseestä, ja pitävät itseään kovinkin ylhäisinä istuviin verrattuna, mutta sun hahmollasi voisi olla vähän parempi moraali.

Lyhykäisyydessään näin. Ei haittaa, jos haluat ikäeroa, mun hahmo on 30, sun voi olla mitä vaan, kunhan täysi-ikäinen. En aio laittaa hahmolleni kuvaa, koska mulla on hänestä niin hyvä ajatus pään sisällä, mutta kirjoitan tarkan kuvauksen hänen ulkonäöstään.

Laita suoraan sähköpostia roolipelailutt@gmail.com