tdipadidau.vautsivau22.3.2020 18:29
1/1
ihastunu "liian vanhaan"

Huohh. Mä kun olin jo melkein saannu sen mun päästä ni ihastuinkohan vielä enemmän ku näin sen jonku aikaa sitten? Se jätkä on siis mua jokunen vuos vanhempi, ei nyt sentää 10v vanhempi mut nii..
vähä alle vuoden pääst meidän välinen suhde ois vast laillinen.
Mua melkein oksettaa ku pieni osa mun aivoista kuvittelee et meil vois olla jotai, mut sit se vähä fiksumpi osa mun aivoist ymmärtää et niin ei tuu käymää, ja et siin olis kyl jotai outoo jos niin "vanha" ois kiinnostunu musta, mut onneks se sentää taitaa olla ihan "tervejärkinen" ku ei oo ikinä ees vilkassu mua. Syvä huokaisu..
Ja eiks se oo jotai siihen suuntaa et täysikänen voi olla nuoremman kaa jos koetaa et molemmat osapuolet on henkisesti tasavertasii? Hyhh. Okei mun on pakko lopettaa noi 'mitä jos?' koska: ei, ei ja EI.
Meil on kuitenki jonkiverran ikäeroo, niin erilaiset elämäntilanteet, ja priorisoidaa niin eri asioita, joten mun pitää vaa unohtaa sen koko ihmisen olemassaolo. En kuitenkaa oo ennenkää nähny sitä missää ku vaa erittäinerittäin harvoin, ja toivottavasti nii myös tulevaisuudessa. Jos olisin itse jo täysikänen ni silloin ehkä 'mitä jos?' (okei toi mitä jos kuullostaa ällöttävän kliseiseltä? :D)
Tää on rasittavaa ku ihastun aina sellasii jätkii jotka on "liian vanhoi" ja multa ulottumattomissa(?), enkä melkein ikinä oman ikäsiin.
Niimpäniin...