taivaantuulia24.10.2020 6:55
1/14
huvittaa / ihmetyttää isovanhempien suhtautuminen pukeutumiseen ja lävistyksiin

käytän hieman tavallista lyhyempiä paitoja (en siis mitään todella lyhyitä, vaan semmosia mitkä jää suunnilleen navan kohdalle ja kaula-aukkokin on tavallinen), koska ne saa mut mielestäni näyttämään hyvältä.
tää kuitenkin tuntuu olevan mummolleni jonkinlainen ongelma, kun aina pitää kauhistella ja sanoa että "eikö sua palella?" (talvisin) tai "naisen kuuluu pukeutua pitkiin paitoihin" tai "tuo on sopimatonta". anteeks vaan mummo, mutta miten mun pukeutuminen kuuluu sulle :D eikä ne paidat oikeesti oo sopimattomia, mut mummon silmissä on, kun eivät ylety tuonne reisien yläosiin asti.
kun otin rustokorun ja mummoni näki sen tuossa pari viikkoa sitten, niin kommentit oli luokkaa "miksi menit ottamaan tuollaisen?" (ei ymmärtänyt, vaikka selitin että pidän kyseistä lävistystä kauniina) ja taisi se jotain hitto-sanaakin siinä mumista.
parasta oli kun ukki totesi siinä vieressä, että "älä ota enempää lävistyksiä" :D siis luuleeko ne oikeesti voivansa vaikuttaa mun valintoihin omilla mielipiteillään? tai että jättäsin ottamatta omasta mielestäni kauniita lävistyksiä pelkästään siksi, etteivät HE pidä niistä?
oh god, en kestä... onko jollain samanlaisia kokemuksia?