gayben23.6.2018 19:32
1/1
Vaihto-oppilasvuosi?

(toivottavasti oikee kategoria)

Tosissaan oon tässä vähän aikaa miettiny et minkälaista ois olla vaihto-oppilaana ja oon lueskellu siitä jonkun verran.
Toiveena olis jossain vaiheessa lähtee vaihto-oppilaaksi koreaan ja kattelin et mistä pääsis. EF'llä kun klikkasin kohdemaaksi/kaupungiksi koreaa/soulia niin vei suoraan pekingiin tiedä sitten mistä johtu :D Yheltä sivulta pääsin kattelemaa mut sit ikähaitari (onks se sana lol) oli sen verran rajattu että jatkoin ettimistä, vaikka en sitä pois sulkenut.

Tosiaan tarkotuksena olis lähtee aikasintaan 9.lk ja mielellään lukion aikana. Onko kukaa muu käyny koreassa vaihdossa tai jos ootte yleensäkki käyny jossai ni kokemukset sekä suositukset (ja perustelut) ois kivoja. Saatan kuulostaa jotenkin koreaboomaiselta ku koreaan haluun lähtee mutta se on ainut kieli englannin, saksan ja ruotsin lisäks mitä osaan ees jotenkin enkä eurooppaan tai amerikkaan haluis lähtee :D

Olen myös tietoinen kauheista opiskelupaineista koreassa ja muuallakin aasiassa, mutta ne 5h yöunet vaan vaikeuttaa oppimista joten ajattelin että voin kyllä selvitä sieltä ilman opiskeluun liittyviä liiallisia kärsimyksiä. Koulunumerot ainakin viime tokarissa näytti myös inhimmillisiltä englanti mukaanlukien joten se ei olis ongelma näillä näkymin. Ja maksuista sitte neuvottelen vanhempien kanssa ja yritän ettiä myös kesätöitä sen mukaan.

I'm also aware että puhun oudosti :D Mutta kiitän jos jaksoit lukee ja etenkin jos vastasit.