Minkelii23.6.2018 13:01
1/1
Muistaako ja tietääkö kukaan näitä

Ääh, oon koittanu googletella, mut haku ei tuotakkaan tulosta :/ Mä tykkäsin lapsena pelailla kaikkia tietokoneeseen valmiiksi asennettuja pelejä ja nämä tuli sen tietokoneen mukana vissiinki levyssä (en oo varma). Haluaisin tietää näiden pelien nimet että jos näistä löytyis jotai videoita. Elikkäs koittakaa saada selvää mun selityksistä, on vaikee selittää kirjottamalla, mut koitin selittää niin selkeesti ku vain pystyn.
1.Tämä oli semmonen rakentelupeli, jossa pysty valitsemaan rakennuspaikaksi joko maan (semmonen kotipiha) tai kuun. Siinä pysty rakentaa taloja piirtäen eri muodoista alusta loppuun, tuunailee pihaa ja muuta semmosta. Enempää en muista. Sen pelin ihan alussa oli elokuvateatteri, jossa istu erilaisia eläimiä ja siinä valkokankaalla näky se peli.
2. Tätä peliä kutsuin sukelluspeliksi lapsena, koska siinä oltiin paljon veden alla. Mä en enää tarkallee muista tämän pelin sääntöjä, mutta siis siinä seikkaili joku vanha ukkeli veden äärellä. Se oli joko veden alla tai viidakossa, jossa on lampi, en kyllä muista muita paikkoja.
Mää muistan sen verran, että siinä pysty tutkimaan, mitä eläimiä missäkin kohti on jos klikkas vaikka pusikkoa, vettä, puuta tms. Mä muistan että meren alla oli pelottavaa olla D: siellä oli pelottava valas, pelottavan näköinen ankerias, joka rallatteli vähän samankuuloisesti niinku se nalle siinä dating goes pooh-videossa, ja sit pelottavin oli se ku joku kala meni sen ukkelin sukelluskypärän sisään ja äänteli niinku kissa ja siinä taustalla soi urut D:
Elikkäs tämä ”sukelluspeli” oli myös huumorillakin maustettu peli ja tää vesiteema tässä ja ne kaikki veden solinaäänet siinä oli jotenki cooleja että mun on pakko löytää jotaki videoita tästä ni voin nostalgiapäristä :D
3. Sitte vielä semmonen palapelipeli. Muistan siitä vaan kolme kuvaa, linnan, leopardin ja puutarhan. Mä haluan vaa kuunnella niitä musiikkeja, joita siinä taustalla soi :D
En tiedä, onko kukaa teistä pelaillu ees näitä pelejä lapsena...