sisulisko14.4.2018 10:59
1/8
Kirjekaveria?

On niin hirveän pitkä aika siitä kun oon viimeks lähettäny etanapostia kenellekään. Haluaisin kirjoittaa pitkiä aiheesta toiseen polveilevia kirjeitä kauneimmalla käsialallani, ja koristella kirjeeni tarroin ja kiiltokuvin ja piirroksin - ehkä kuivattaa kukkien terälehtiä ja sujauttaa mukaan kuoreen koska kaipaan vaan niin julmetusti jotain vanhanaikaista ja tunnelmallista ja pitkäjänteistä.

Keskustelen mielelläni kirjallisuudesta, yhteiskunnallisista asioista, elokuvista, meemeistä (:D), töistä/opiskelusta ja ihmissuhteista. Mun kanssa voi oikeastaan kirjoitella melkeen mistä tahansa, myös kipeistä jutuista, mutta kenenkään henkilökohtaiseksi terapeutiksi en tietenkään ryhdy.

Olen 18 ja kaipaisin suunnilleen samanikäistä seuraa, eli jos olet syntynyt jossain vuosien 1997 ja 2001 aikana tai välissä, laita viestiä vaikka vieraskirjaan tai kikissä (@palasaippua), niin voidaan tutustua sen verran että tiedetään kotiosoitteen kertomisen olevan suht turvallista.

Mikäli et tuohon ikähaarukkaan sovi tai muuten tuntuu ettei kirjoittelu kanssani oikein toimisi, niin voitte mun puolesta vapaasti ilmoittaa täällä samassa keskustelussa julki omat kirjeystävätoiveenne!