Sixläski1231.12.2019 14:47
1/3
Hullut vanhemmat

Mun vanhemmat on ihan hulluja. Mä tiedän, että tää kuulostaa vaan angstilta teiniltä, mutta niissä on oikeesti jotain vikana.
Alotetaan nyt vaikka siitä, että vaihdoin koulua kesällä. Vaihdoin kristillisestä normaaliin kouluun. Kyllä vain. Äiti ja iskä piti sitä ihan hyvänä asiana. Koulu alkoi ja mulla alkoi tää kouluväsymys niinku kaikilla muillaki oppilailla. Jossain kohassa mä olin vknloput vaan kotona ja luin kokeisiin tai pyysin mun UUSIA koulukaverita meille. Se oli ihan fine heille.
Sitten jossain kohtaa mun isä alkoi luulla, että mulla on joku mielisairaus ja että mä tarvitsen apua, koska oon kuulemma liian väsyny koko ajan ja en enää oo mun vanhojen kavereiden kanssa. Nyt tilanne on sellanen, että he pakottaa mua menemään seurakunnan nuorteniltoihin ja he ottaa joka yö netin pois. Joskus myös päivisin. Isä vihjailee mulle myös jotain mielisairaalasta.

En vaa vittu tajua. Niinku hämärän että he haluaa että mä pysyn kirkon toiminnassa ja Näin, mutta kun se menee jo aika psykoottiseksi. Nyt tänäänkin ku päätin pitää ihan rauhallisen sunnuntain ja en mennyt VANHOJEN kavereideni kanssa kaupungille, äitini päätteli että mulla on joku paha ongelma.

Auttakaa mua. Mä yritän niille kertoa että oon väsyny vain koulun ja HEIDÄN takiaan, mutta he eivät tajua.