mike.ehrmantraut11.12.2018 15:58
1/1
Hei senkin saastaiset puunhalaajat, kelpaako wappiryhmä? (kaikki maholliset iät)

En tiiä kuinka demi reagois tähän, on itellekkin vähän uus juttu mutten löytäny mistään samanlaista jo olemassa olevaa keskustelua (pakko myöntää en ehkä ettinyt ihan kauheen kunnolla). En siis ehota mitään sen virallisempaa, oon vaan yks 17-vuotias teinityttö eikä takana oo mitään kolmatta osapuolta. Tää ei oo mikään puolue.

Kunhan välitätte ilmaston muutoksen ja lämpenemisen estämisestä (tai edes sen vaikutuksien niukentamisesta) sekä ympäristöstä ja haluutte yrittää tehä jotain näiden eteen niin ois kiva saada teidät ryhmään. Rennon keskustelun lisäks voitais kannustaa toisia oikeesti tekemään jotain, kuten kierrättämään, lajittelemaan roskat, vähentämään lihansyöntiä jne. En tiiä tekeekö se meistä sitten hulluja aktivisteja vai mitä mutta teidän poliittisuus ja sen voimakkuus on epäolennaista.

Pointti kuitenkin on se että ainoo vaatimus tähän ryhmään on että haluut tehä jotain oikeesti tän eteen. Yksilönä se on vaikeeta, ja varsinkin nuorena Suomalaisena, vaikka kuuluisikin tälläseen. Mut en tiedä mitä muutakaan voidaan tehdä.


Okei siis vaikuttaa et demissä porukka rakastaa snäppiä, mutta sorreey, me mennään wapilla.
Tulkaa ig @cernharm
tai sc pussilakana
(molemmat "varakäyttäjiä") niin lisään teidät...jos näitä halukkaita tulee.