Qualitymonkey9.12.2019 2:38
1/17
Hammaslääkäri: mitä vittua mä teen?

Oikeasti mulla on niin paha hammaslääkäripelko että ei mitään vitun järkeä. Alan hyperventiloimaan ja itkemään pelkästä ajatuksesta yleensä. Mul olis 19.12. aika missä mun koko suu saatas tehtyä kerralla kuntoon, mutta se on yleisanestesiassa mitä pelkään aivan vitun paljon. Mitä enemmän se lääkäri puhu mulle siitä nukutuksesta sitä enemmän mun pelko kasvoi. en pysty mitenkään menemään sinne. En tiedä pelkäänkö nukutusta enemmän vai sitä kipua, en tiedä kun pelkään kaikkee niin paljon etten saa oikeasti henkeä.

Nyt en tiedä mitä teen. Sitä paitsi mulle jäi jotenki huono fiilis siitä hammaslääkäristä, tuntu että se tyyliin vaan huokaili ja vaikka se sanokin joitain ihan kivoja asioita mut silti sen tapa käsitellä mun paniikkia ei sopinu mulle. En tiiä enää kenelle mun pitäs mennä. Olisin siinä ennen nukutusta myös varmasti niin paniikissa että mut pitäs pakottaa siihen tuoliin. Pelkään niin paljon. Mua auttais jos ois oikeasti hyvä hammaslääkäri ettei mun tarvi sillä tavalla pelätä mut ainakin tossa viimeks pelkäsin ihan helvetisti eikä mikään mitä se lääkäri sano tai teki auttanut melkein yhtään mun pelkoon.

Mitä mä teen? Mietin jo että mieluummin kuolen kuin menen sinne enää. Eihän tän pitäs olla näin. Musta tuntuu että toi viime aika vaan voimisti mun pelkoa entisestään. Ei sen pitäs olla niin. Lopulta vaan itkin ihan hirveesti ja kävelin sit autolle niinku oisin ollu jossai psykoosissa. Jotain positiivista jäi mieleen mutta tosiaan tuntuu et oon nyt vielä enemmän paniikissa kuin ennen sitä aikaa. Pliis kertokaa mitä teen. Muutamat suositteli esa bergqvistiä ainakin mitä netistä luin, hoitaa ilmeisesti pelkopotilaita ja ainakin jollain oli ollu hyvä kokemus siitä. Periaatteessa voisin maksaa itteni vaikka vararikkoon, en vaan halua panikoida niin kuin sillon viimeksi ja niinkun tuun panikoimaan jos joudun sillon 19.12. siihen yleisanestesiaan.

Ideoita? Mulla on myös tosi onneton kipukynnys, mua sattu jo se kun se lääkäri tökki niitä hampaita siinä tarkastuksessa. Ja jännitän niin paljon että tärisen, mua alkaa oksettaa ja pyörryttää, en saa henkeä yms. Ja se jännitys vielä pahentaa kipua varmaan.