2004-tyttö11.9.2018 16:56
1/2
Haluaisin isommat reidet

Eli oon 14 vuotias tyttö. Painan n. 47kg ja oon n. 169cm pitkä (tähän väliin haluan sanoa että oon aina ollut vähän hoikka tyttö ja mulla ei oo mitään ajatuksia että haluisin laihtua tai mitään.). Ongelmani on et haluisin isommat reidet, nilkat ja kädet. Oon niistä kohin aika hoikka ja en tykkää yhtää. No joo pohkeetki aika pienet mut se ei haittaa niin paljon.
Ite rakastan ruokaa mutta ruokailutottumukset aika huonot. En syö kovin säännöllisesti ja napostelen paljon. Syön aika perus ruokavaliolla esim. Puuroo mustikoilla ja raejuustol yleensä aamupalaks/iltapalaks. Syön paljon kananmunaa esim leivän päällä. (Ylipäänsä syön leipää usein ja yleensä se on ruisleipää). Yritän syödä paljon hedelmii ja kasviksii. Sit tietty ain perus lounaat, päivälliset normaalisti. Mutta siis syön aika paljon herkkuja ja haluisin et ne (ja muukin syöminen ) ”kasvattais” mun reisii, käsii ja nilkkoi mut se kasvattaa vaan mun mahaa. Oon tyytyväinen mun mahaan mutta en haluu et se ainakaa paljoo enää kasvais. Sen sijaan haluisin vatsalihakser ja näi. Oon tullu siihen päätökseen että en mä ainakaa treenaamaan rupee ku ei onnistu niin säännöllisesti et kasvattais lihaksii. (Se vaan tekis musta laihemman)
En harrasta mitään liikuntaa (enää) paitsi no joskus (kerta pariin viikkoo) tulee käytyy lenkillä. Ja sit yleensä poljen aina kouluu.

Eli siis miten saan enemmän massaa käsiin, nilkkoihin ja reisiin kun perus ruokavalio ja herkuttelu ei auta ainakaa hirveen radikaalisti.

Sori pitkä ja turha teksti mut auttakaa joku.:)