olivia_004.7.2018 16:28
1/6
Kumpi Gallup (kopioitu)

Kumpi:
[X] Kissa / Koira [ ]
[x] Hevonen / Poni [ ]
[ ] Ranska / Iso-Britannia [x]
[x] Amerikka / Japani [ ]
[ ] Havaiji / Kalifornia [x]
[x] Kesä / Talvi [ ]
[x] Kahvi / Tee [ ]
[ ]Alkoholi / Suklaa [x]
[ ] Kauhu / Komedia [x]
[x] Rap / Indie [ ]
[?] BTS / Artic Monkeys [?]
[ ] Lorde / Lana Del Rey [x]
[ ] Harry Potter / Nälkäpeli [x]
[ ] Tähtien sota / Taru Sormusten herrasta [x]
[X] Näyttelisit pääosaa haluamassasi hittielokuvassa / Kirjoittaisit bestseller kirjan haluamastasi aiheesta [ ]
[x] Lopettaisit kaikki maailman sodat / Lopettaisit kaikki maailman sairaudet [ ]
[x] Olisit syntynyt 10 vuotta aikaisemmin / Olisit syntynyt 10 vuotta myöhemmin [ ]
[ ] Puhuisit sujuvaa kiinaa / Puhuisit sujuvaa espanjaa [x]
[ ] Menisit viikon ajan kouluun tai töihin niin, että olisit alasti / Menisit viikon ajan kouluun tai töihin niin, että kaikki kuulisivat ajatuksesi [x]
[ ] Pelaisit / Et pelaisi miljoonan euron puolesta yhden kierroksen venäläistä rulettia, jos todennäköisyys voittaa olisi 83,3% [x]
[ ] Aamulla pommiin nukkuessa valitset, että syöt / meikkaat [x]
[ ] Olit mieluummin vegaani / absolutisti [x]
[x] Jos nykyinen tai tuleva seurustelukumppanisi löisi sinua ihan kunnolla eroaisit / jatkaisit suhdetta [ ]
[x] Nukkuisit / Et nukkuisi Justin Bieberin kanssa [ ]
[ ] Olet mies / nainen [x]
[x] Olet introvertti / ekstrovertti [ ]

Valitse jompikumpi tilanne:
1.
[ ] Olisit suosittu ja sinulla olisi monta ystävää, mutta he kaikki olisivat vain ns. hyvänpäivän tuttuja.
[x] Sinulla olisi vain yksi ystävä, mutta olisitte hyvin läheisiä ja tosiystäviä.

2.
[x] Kuolisit johonkin sairauteen hitaasti ja tuskallisesti.
[ ] Muut perheenjäsenesi kuolisivat nopeasti ja tuskattomasti auto-onnettomuudessa.

3.
[ ] Olisit syntynyt Etelä-Afrikkalaiseen neljän hengen perheeseen, johon kuuluisi lisäksesi isä, äiti ja pari vuotta vanhempi isosisko. Asuisuisitte vähän levottomassa lähiössä, mutta eläisitte silti leveästi, koska isäsi olisi superrikas. Hän olisi kuitenkin paikallisen mafian pomo ja te joutuisitte olemaan sen takia koko ajan varuillaan Kotona olisi tiukat säännöt etkä saisi esim. käydä ikinä klo 19:00 – 8:00 välillä ulkona ja kävisit kotikoulua. Isäsi olisi ylisuojeleva, etkä tuntisi perheen tuttujen lisäksi ketään, koska ulkopuolisiin suhtauduttaisiin hyvin epäilevästi. Vanhempasi riitelisivät paljon ja joutuisit pelkäämään siskosi hengen puolesta, koska hänellä olisi tapana hävitä vähän väliä kotoa jolloin hänestä ei kuuluisi mitään moneen päivään.
[x] Olisit syntynyt Utahilaiseen suurperheeseen, johon kuuluisi lisäksesi kaksi pikkuveljeä ja pikkusisko. Et olisi ikinä kuullut mitään isästäsi ja yksinhuoltaja äitisi makaisi päivät pitkät sohvalla, koska hän olisi masennuksesta kärsivä alkoholisti, jota ei kiinnostaisi yhtään mitä teet. Eläisitte tiukoilla, mutta tulisitte silti juuri ja juuri toimeen, sillä saisitte valtiolta tukea, mutta ette voisi harrastaa mitään ja pitäisitte aina muiden vanhoja kierrätysvaatteita. Viettäisit vapaa-aikasi opiskellen ja töitä tehden, sekä joutuisit pitämään huolen pienemmistä sisaruksistasi. Olisit vakavasti koulukiusattu, mutta huippuälykäs.

4.
[x] Olisit tehnyt rikoksen ja istuisit 2 vuotta vankilassa, jossa kaikki vangit yrittäisivät pahoinpidellä sinut, mutta jos et sinä aikana hakkaisi ketään tai muuten käyttäytyisi erityisen huonosti tuomiosi kestäisi vain vuoden.
[ ] Olisit tehnyt rikoksen ja yrittäisit pakoilla ulkomailla 10 vuotta, jolloin tuomio ei olisi enää voimassa, mutta jos sinä aikana jäisit kiinni saisit 2 vuoden sijaan 4 vuotta vankilassa, jota ei lyhennettäisi.

5.
[x] Huomenna tapaisit elämäsi miehen tai naisen ja rakastuisitte tulisesti ensisilmäykseltä. Eläisit vuoden ajan hänen kanssaan elämäsi parasta aikaa ja matkustaisitte maailman ympäri ja saisit kaikki asiat, joista olet ikinä unelmoinut, eikä mikään voisi olla täydellisempää. Mutta sen jälkeen hän jättäisi sinut etkä kuulisi hänestä enää ikinä mitään. Särkisit sydämesi ja vaikka olisit muiden kanssa et enää ikinä löytäisi ketään hänen vertaistaan.
[ ] Olisit sinkku aina 35 vuotiaaksi saakka. Et löytäisi ikinä ketään ihmeellistä ja päätyisit kokeilumielessä seurustelemaan jonkun henkilön kanssa joka ei olisi kovin hyvä, mutta siltä paras minkä satut löytämään. Eläisitte yhdessä ihan ok hyvää ja tasaista arkea, jona aikana rakastuisit hyvin hitaasti tähän henkilöön ja olisitte aina yhdessä 100 vuotiaan elämänne loppuun saakka.

6.
[x] Olisit köyhä nunna.
[ ] Olisit rikas prostituoitu.