thunderclouds26.2.2019 20:59
1/17
Feikit frendit

Mitä mun kannattais tehdä tässä tilanteessa?

Mun kaverit on puhunu mun seläntakana yhdessä musta pahaa. En normaalisti jää kiinni sellasiin asioihin, aattelen vaan, että no ainakin nään ketkä on aitoja ystäviä, mutta nytten mun parhaat kaverit on puhunu musta pahaa. Sellaset ihmiset, keistä en ois IKINÄ uskonu että puhuis, teki mulle just niin. Se satuttaa mua tosi paljon, mut tässä on yks pikku twisti. En oikeestaan sais tietää, että ne on puhunu musta. Sain siis selville siten, että olin mun kaverin puhelimella instagramissa ja muistin, että se oli mun instagram käyttäjä. Siihen tuli jotain ilmotuksia ja avasin ne, koska mä oikeesti luulin et olin mun omalla käyttäjällä. Sit mä vaan nään ne viestit siitä, että mun kanssa ei jaksa olla, muhun menee moti ja että oon liian vaikee ihminen. En nyt tiiä mitä mun pitäis tehdä, koska mua satuttaa, että mulle kaikkein tärkeimmät ihmiset on menny tekee niiin.. :/ Mulla ei oo tällä hetkellä yhtäkään ystävää, keneen voisin luottaa..
Sitten toinen niistä mun "ystävistä" oli kertonut mun asioita yhdelle toiselle meijän yhteiselle kaverille, vaikka sanoin, ettei niistä saa puhua kellekkään ja että ne on luottamuksellista tietoa.

En nyt siis tiiä mitä mun pitäis tehdä, koska mä en halua olla niiden kanssa kauheesti enää tekemisissä, mutta se on lähes mahdotonta koska meillä on samat harrastukset, käydään samaa koulua ja luokkaa. Ollaan naapureita, meillä on yhteiset kaverit ja sama piiri missä hengataan. Toisaalta en haluais päästää niistä irtikään, mutta mua satuttaa ihan kauheesti se mitä ne teki ja niiden takia en pysty enää luottamaan keneenkään .. :d