Hermy29.8.2018 19:05
1/3
Extraajat Oy kokemuksia

Oon nyt ollu Extraajil jonkun reilun kuukauden ja selasin et viimesimmät kokemukset on extraajilt on kirjotettu joskus aikoja sitten niin ehkä jotain kiinnostaa mitä mulle on käyny siel ja mielelläni luen muidenki kokemuksista.

Työhaastatteluun oli tosi helppo päästä ja kysyttiin tyyliin "oliko jotain todistuksia joita halusit näyttää" ja tuntui aika turhalta sit näyttää lukiotodistus ja paikan sain sillein et käytii käytännön asiat nopeesti läpi ja työsopimus tuli sähköpostiin "allekirjotettavaks"

Sen jälkeen netissä tein joitain kursseja ja menin sitten hyllytys/kassakoulutukseen S-ryhmälle. Siinä vaiheessa ihmettelin kun ei vuoroja näkynyt ollenkaan.
Viikkoa myöhemmin kävin kassakoulutuksen toisen osan. Sen jälkeen ajattelin et nyt varmaan tulee niitä vuoroja varattavaks.

Vaan eipä oo hirveesti näkynyt. Olin ajatellu että niitä tulis joka päivä, mutta todellisuudessa vuoroja mulle on tullut parina harvana päivänä ja silloin ne viedään käsistä. Sovelluksen kun saa auki niin ne on kadonnut.

Oon ollu tosi pettyny noihin vuoroihin. Varsinkin kun oon jo pitkään kattellu että niillä koko ajan haetaan uusia työntekijöitä. Taitaa kuitenkin olla niin että eniten vuoroja on valittavissa niillä ketkä on kokeneimpia ja me uudet joudutaan tyytymään niihin paloihin jotka jää jäljelle.

Sopimus raukeaa kolmessa kuukaudessa jos ei ota/saa vuoroja joten varmaan moni joka alottaa myös jää pois sen kolmen kuukauden jälkeen. Varmaan sen takia hakevat koko ajan uusia kun ei kukaan meinaa pysyä kelkassa yli kolmea kuukautta.