heyjoo30.8.2020 20:21
1/2
Exä on iha perseestä

Jotkut ehkä muistaa ku kirjotin tänne kunnon stoorin mun jätkästä ja mitä se on tehny ja sain aika paljon paskaa niskaan siitä ja ihmiset kiinnitti siin huomiota vaan siihen mitä puhuin sen exästä.
Noh se jätti mut puoltoist viikkoo sitten koska ei halunnu enää pettää mun luottamusta eikä vissiin rakastanu mua tarpeeks hakeekseen apuu seksiaddiktioonsa tai siihen että sil oli jotai pahasti pielessä sen päässä, jonka itekki myöns tajunneensa.
Eli siis joku yli kk sitte löysin et se oli stalkannu sen exää igssä ja sano et miks sitä kiinnostas se ja että ei ollu tahalteen menny sen profiiliin. Viikko sen jälkeen se oli sit snäpänny senkaa töissä ku oli kuulemma "tylsää" ja salannu sitä multa. Siin keskustelus näky et ne oli snäpänny paljon ja tiheesti ja väitti mulle et puhuivat vaan säästä. Myöskin tää exä oli yhtäkkii sen bff listalla.
Ja syy miks en halunnu et se puhu sille oli se et se oli aikasemmin hakenu sitä facebookissa (just enneku tavattiin ja ennen sitäkin useesti eli vissiin ikävöiny sitä) ja sen tissikuvia googlesta. Tää exä laitto sen priva ms paljon kans kunnon tissiherukuvii ja pariin otteeseen näin et tää tuijotteli niitä pitkään. Yksi oli vaakatasossa otettu ja tottakai se puhelin piti kääntää.
Ja siis selvennykseks viel et nää oli hetken yhessä ylä-asteella eli siis joskus 6 vuotta sitte pussannu ja käyny kerran tän exän kotona et ei sen vakavempaa jos pitää edes paikkansa. Mun exä kuulemma jätti ku "kaverit painosti"
Pyysin heti että poistaa sen exän (sillä ei edes käyny mielessä tehä se automaattisesti) ja tänään sain sitte tietää että se oli heti menny äddäämään sen takasi ja snäpänny sille nää puoltoist viikkoo ja alkanu seuraa igssä ja ottanu auton kyytiin sunmuuta. Ei siinä mitään mut mitä vittua teen tälle kaikelle vihalle ja surulle mitä tän eron jälkeen muutenki on. Mun pää ei vaan kestä. Ainaki tuli varmaks et takasi en ottais ja oishan se pitäny aikasemmin tajuta et haikailee tän perään..
Eron jälkeen sano että haluu pysyä kaverina ja ollaanki snäpätty silmäkulmasta kuvia koko tää aika mut tänään meni hermot ja ignoorasin sen joka on varmaa kyl iha hyväks. Vituttaa vaan ku sano vielä että ei haluu uutta muijaa et jos haluis ni se olisin minä ja että välittää musta edelleen yhtä paljon plääplääplää käyttäytyny aivan vitun kylmästi koko tän ajan. Ja ku sovittiin että ootellaan eron jälkeen pari päivää ja puhutaan uudestaan koska ero tuli riidan aikana yöllä. No sit kysyin ja sano että tarvii lisää aikaa sunmuuta. Varmaan edes ajattele mua enää. Varsinki ku tää on mallia ujo, ei osaa puhua, ei ketään kelle puhua tämmösistä asioista, ei jaksa kiinnostaa jne
Miten pääsen yli niin tärkeestä mut paskasta ihmisestä. Kavereitakaan ei oo ja alkaa aina kiehumaan päässä ku se ramppaa ulkona kokoajan kavereiden ja näköjään exän kanssa, pitää hauskaa ja juo sunmuuta.