TaksiPoi18.1.2019 16:31
1/11
Eron jälkeen elämä tuntuu tylsältä ja tyhjältä, ehdotelkaa tekemistä!

Eli olen nyt reilun viikon ollut sinkkuna. Kaipaisinkin ideoita, mitä tekisin vapaa-ajallani. Erityisesti pe-su välinen aika, jonka vietin aikaisemmin aina entisen tyttöystäväni kanssa.
Olen introvertti, joten mikään kylillä hengailu ei kiinnosta. Lisäksi paikka jossa asun, on asukasluvultaan 15 000-20 000, joten ei täällä paljoa elämää ole.
Olen lukiossa ja luen pitkää matikkaa+fysiikkaa joten koulu jutut kyllä vie aikaa, mutta silti elämä tuntuu tyhjältä ja tylsältä. En jaksa pelata kauaa ja yleensä pelaan pelejä 1-4 tuntia päivässä ja en edes pelaa päivittäin joten sitäkään ei kannata ehdottaa.
Olen nyt eron jälkeen käynyt kerran tai kaksi viikossa uimassa ja lenkillä kävelemässä metsässä saman verran. Silti on vain niin tylsä olo.
Harrastuksia minulla on kyllä, mutta ne liittyvät lähinnä kevät-syksy välille ja harjoitus kertoja on harvoin ja sukellusta nyt ei talvisin voi harrastaa. Valokuvaustakin harrastan, mutta sitäkin lähinnä, kun olen muualla kuin kotona eli ulkomailla ja esimerkiksi Helsingissä.
Minulla on kaksi sellaista parasta kaveria, joita lähinnä tapaan vapaa-ajalla. Toista noin kerran viikossa ja toista kerran parissa kuukaudessa, koska asuu eri paikkakunnalla. Lukiossa näenkin sitten muita kavereita ja amis kavereita minulla ei juurikaan ole, niitä mitä on niin juttelen niille somessa välillä. Uusia kavereita en ole saanut ollenkaan, koska lukiossa on täysin samat kasvot mitä ylä-asteella. Tämä on sellainen tuppukylä...

Onko kellään mitään ideoita? Otan kaikkia ideoita kyllä vastaan ja kiitän jo etukäteen teitä jos pelkästään edes luette tämän!


Jos nyt auttaa niin kiinnostuksen kohteitani ovat kaikki tekniikka (erityisesti kaikki missä on polttomoottori), valokuvaus, politiikka, jotkin tietokoneella pelattavat pelit ja adrenaliinia tuottavat asiat.