Poistunut demittäjä16.2.2020 21:47
1/27
En ymmärrä miks kaikki haluu olla miehiä

- jos oot nainen niin voit aika vapaasti pukeutua esim miestenvaatteisiin mut miehillä vastaavaan toimintaan toimintaa (yleensä) kiinnitetään enemmän negatiivista huomiota (en nyt väitä et kaikki hyväksyy naisillakaan semmosta mut yleisesti se on hyväksytympää)

- jos jätetään (ex-)kumppanien tekemät asiat ulkopuolelle niin must tuntuu et miehiä tapetaan/pahoinpidellään vakavasti enemmän ku naisia (ei ole mitään faktatietoa tästä mut tuntuu et asia on näin)

- MIEHENÄ JOUTUU ARMEIJAAN JOS EI JOLLAKIN TAVALLA ONNISTU VÄLTTÄMÄÄN SITÄ!!!!!! (Ok ei joudu mut tuntuu et tässäkin vaan armeijan käyminen on sosiaalisesti hyväksyttävää ja muu on noloa)

- henkilökohtasesti musta tuntuu et jos miehiä aletaan leimaamaan jollain tavalla nii se on jotenkin vakavempi asia kun naisten kohdalla sama asia. Tai niinku tarkotan et kaikki miehet saatetaan leimata täysin paskoiks siinä missä naisia leimataa ”vaa” huoriks ja sanoisin et kyl se täysin paskana oleminen on pahempi asia (ei sillä et huoraleiman saaminen ois hyvä asia mut ehkä tajusitte pointin)

- miehet tekee itsemurhia enemmän

- miehillä on mt-ongelmia enemmän (jos nyt muistan oikein) mut miehille tunteet ja mielenterveys on isompi tabu (mikä vois muuten olla ihan oma kohtansa) ku naisille joten ne jää huomaamatta helpommin

- no tästä ei ole pahemmin kokemusta mut luulisin ainaki et naisten ystävyyssuhteet on syvempiä?? Tai siis et oikeesti puhutaan KAIKESTA ja käsitellään kaikkea hyvien ystävien kanssa. Vähän epäilen tekeekö miehet semmosta ja jos tekee nii saa kyllä olla aika speaali tapaus

- naisilla läheisyyden fyysinen osottaminen kavereilleen on enemmän ok ku miehillä (siis meinaan esim kaveripusuja)

- seksuaalivähemmistöt on kaikki nykyäänkin aika vaikeita asioita mut silti tuntuu et lesbous on kuitenkin vähän hyväksytympää ku homous? Voi kyl olla ihan vaan oma näkemys asiasta (tiiän lesbo on kauhee sana, mietin hetken et rakentaisin tän kohdan vähä eri sanoilla)

En nyt keksi muuta mut eiks täs oo jo iha tarpeeks