levi17.1.2020 17:48
1/3
en vaan jaksais enää

Ahdistaa ihan hemmetisti.

Lopetettiin tänään meidän koira. Tuntuu nii pahalta, kun tämä koira ei enää pyöri täällä kotona. On niin kova ikävä. Kumpa asiat ois voinu mennä niin ettei sitä ois tarvinnu lopettaa.

Lisäks tää koiran menettäminen on tuonut taas uudestaan mun exän mieleen. Erosta ei kyllä ole pitkä aika mutta pari viime viikkoa olen selvinnyt aika hyvin miettimättä häntä. Nyt kuitenkin tämä uusi menetys tuo mieleen eron, ja haluaisin vain käpertyä exäni kainaloon ja surra koiraa hänen seurassa. On vaan nii kova ikävä häntäkin.

En vain tiedä miten selviän kun kaikki on mennyt viime aikoina pieleen, lisäksi mulla on luultavasti masennus, ollu varmaa jo pitkää mut nyt se on pahentunu kaiken tän paskan keskellä. Mulla on kuitenkin pian eka psykiatrin aika nii saatan saaha lääkityksen terapian rinnalle, että ehkä se helpottas vähä.

Mut tuntuu vaan että tää elämä on ihan turhaa kun menetän vaan kaikki, ja kaikki menee ihan vituiks. En jaksas enää elää, tuntuu vaa että ois parempi jos ei tarvis kestää tätä kärsimystä.