Kaktus27.11.2019 11:57
1/5
En tiedä jaksanko enää

Oon niin väsyny henkisesti. Mulla on todella huono itsetunto, ollut aina. Johtuen aika varmasti lapsuudessa koetusta kiusaamisesta.
Mun ylä-aste meni masennuksen merkeissä; viiltelin ja itkin joka ilta. Halusin vaan pois. Tuohon päälle vielä rakkaan läheisen kuolema. On ihme että oon vielä täällä. Piilottelin koko ylä-asteen hupun ja kaulahuivin takana ettei muiden tarvitsisi katsoa rumaa naamaani. Kavereita ei oikeastaan ollut.
Olin varma, että lukioon päästessä asiat parantuisivat, ehkä saisin kavereitakin. Alussa sainkin 2, mutta ne vaihtoivat koulua eivätkä sen koommin ole viesteihin vastanneet. :( Koulupäivät menee lähinnä yksin istuskellessa. Vihaan itseäni niin paljon. Oon outo. Oon aina ollut. En oo ikinä kuulunut joukkoon. Rakastan olla ihmisten seurassa ja jutella ihmisille, mutta sosiaalinen ahdistushäiriöni estää sen. Itkettää ja ahdistaa tälläkin hetkellä. Mikä mussa on vialla? Miksi en ole tarpeeksi hyvä? Miksi en osaa olla ihmisten kanssa?
Tuntuu siltä, että moni ihminen lähinnä välttelee kanssani oloa. Tuntuu ettei musta ole mitään hyötyä tässä maailmassa. :(
En jaksa enään tätä itkemistä. Oon itkenyt liikaa. Tahtoisin vain paremman itsetunnon ja kuulua joukkoon. Miksi kaikki on niin vaikeaa?
Anteeksi avautumiseni, tällä hetkellä oon vaan niin rikki. Onko muilla ollut samoja kokemuksia ja miten ootte ns. Selvinneet niistä? :( ja ennenkuin joku kysyy, lukion kakkosella olen.