Poistunut demittäjä7.11.2019 13:55
1/5
en taida ikinä parantua

olen lapsesta asti sairastanut jonkinlaista syömishäiriötä (lapsena oksensin ruoat pois, nykyään en vain syö). tuntuu turhalta edes yrittää parantua. psykologikäynnit ja osastohoito ei auttaneet yhtään, lääkkeistä ei ollut mitään hyötyä. ja sitten pitäisi vielä itsekin haluta parantua, mutta kun en halua. en ole koskaan painanut yli 55kg, enkä todellakaan halua ikinä mennä sen rajan yli. joka päivä syöminen ahdistaa, peiliin katsominen ahdistaa, olemassaolo ahdistaa. on kausia, jolloin menee hyvin ja mietin syömisiäni vähemmän, mutta kun kolme viikkoa sitten poistettiin hampaita nukutuksessa enkä pystynyt viikkoon syömään juuri mitään, tämä olo vaan paheni. laihduin, ja siitä tuli taas suurempi pakkomielle.

minulla on koko ajan helvetin kylmä, verenkierto on todella huonoa ja sen seurauksena kädet ei toimi. sydän ei toimi hyvin, en jaksa tehdä mitään. hiukset vaan putoilee päästä ja oikeastaan koko ruumiini on sellaisen nukkamaisen karvan peitossa jota usein tulee syömishäiriöisille. en vieläkään hyväksy sitä, että mulla olisi minkäänlaista syömisongelma, en vain näe itseäni laihana.

en oikeasti tiedä mitä pitäisi tehdä, kai tämä sairaus joskus tappaa. kiitos ja anteeksi jos joku triggeröityi tästä, olen vain niin väsynyt että oli pakko purkaa ajatuksia johonkin.