Prinsessa1914.9.2020 15:36
1/18
EN SAA osallistua MOVEN PIIP-testiin!

Mul o lievä sydänvika. Reikä, joka ehkä saattaa aiheuttaa sydämen oikeanpuolen kuormituksen. Löyty pari vuotta sitte. Sen olis pitäny umpeutuu parivuotiaana, e sit umpeutunu. Mut sitä ei lääkärin mukaan tarvinnu korjata leikkauksella, koska oli tarpeeks pieni. Ei oo ikinä ollu mitää oireita.

Nyt äiti aatteli, etten sais osallistuu Moven piip-testiin. Oon siis kasilla. Opettajan kanssa ollaan jo sovittu. En siis aio osallistua siihen ja hyväksyn äitin mp:n, mutta mun mielestä tää on vähän liioiitelua. Siitähä saa lähtee kun ei enää jaksa, mut mutsi uskoo, etten lähtis.

Tilannetta ei yhtää helpota, et just yks sukulaine sai sydänkohtauksen ja joutu leikkauksee, ja hänelläkin oli reikä. Ja mun siskol on rytmihäiriöitä, mutsin faijalle on tehty sydämen ohitusleikkaus sekä mun mummun faijalle on tehty joku sydänleikkaus johon se kuoli. Eli sydänvikoja vähä joka puolella suvussa.

En siis osallistu siihen, koska haluan noudattaa äitin ohjetta. Nii ja opekaan ei varmaa antas, ku on puhunu äitin kaa.

Onks teiä mielestä liiottelua? Itseäni hieman harmittaa, kun olisin ehkä halunnut osallistua siihen. Ja osaan lähteä pois kun en enää jaksa, mut ei kai ikinä voi olla varma. Niiku miks just Move-testi? Ei se varmaa ees oo hirvee rankka, jos lähtee pois ajoissa. Olen varmasti tehnyt paljon rankempiakin asioita elämäni aikana. Vitosella kyllä olin mukana.