sukkakisu10.9.2018 21:29
1/5
En saa olla oma itseni

Olen siis 8-luokkalainen tyttö, ja tunnen oloni ahdistuneeksi joka päivä.

Ongelmana on etten saa olla oma itseni lähes missään. Koulussa joudun kävellä vähän väliä hieman varvistellen koska olen liian lyhyt, ja vetää vatsaa sisään koska näytän omasta mielestäni liian lihavalta. Minua ei kiusata koulussa, ja minulla on muutama hyvä kaverikin, mutta tuntuu siltä että aina kun nauran tai olen oma itseni, kaikki tuijottaa mua kuin olisin tullut eri planeetalta.

Kotona taas vanhemmat jankuttavat kaikesta, enkä uskalla sanoa vastaan koska sitten he alkavat valittamaan vielä enemmän. Nykyään en halua puhua kotona ellei sitten ole pakko.

Kuitenkin minun oma itseni on iloinen ja pirteä, mutta jos muut eivät sitä hyväksy, joudun olemaan jotain mitä en haluaisi.
En halua olla vaan hiljaa...

Mulle on monesti sanottu että
"Voisitko ees joskus olla normaali?".

Myöskin harrastan nukkeilua, eli kerään Pullip -keräilynukkeja ja kuvaan niitä, mutta en ole varma haluanko harrastaa tätä enää, koska tein nukeilleni Instagram tilin, ja seuraavana päivänä paras kaverini näytti tätä tiliä minulle, ja sanoi kaikkea "Eikö tän tilin pitäjällä oo parempaa elämää ku leikkiä joillain nukeilla?"
En tietenkään viitsinyt sanoa että tili oli minun, joten itku kurkussa yritin olla mukana, ja poistin tilin myöhemmin.

Menetin jo entisen parhaan ystäväni, ja nyt alkaa pikkuhiljaa tuntua, että nykyinen paras ystävänikään ei hyväksy minua omana itsenään.

Joka ilta itken itseni uneen, ja nytkin kirjoitan tätä kyyneleet silmissä.

Mitä voin tehdä asialle? Johtuuko tämä vain huonosta omatunnosta? Jos joku voi yhtään samaistua?