yikesss12.2.2020 20:00
1/4
en pysty sormettamaan/käyttäämään tamponia?

elikkäs juttu on nyt niin, kuten otsikosta näkee, että en jostain syystä vaan _pysty_ sormettamaan tai laittamaan tamponia paikalleen. D: olen yrittänyt lukea ties mistä jotain syytä tälle, mutta törmään kaikkialla vaan samoihin juttuihin; "immenkalvo siellä vaan laittaa vastaan vähän, kyllä se siitä!!!!" "yritä rentoutua!!!" pystyn siis olemaan aivan rentona eikä se oikeastaan edes satu tai mitään, tuntuu vaan siltä kuin siellä ei olisi mitään hiivatin reikää ollenkaan :::DDDD kuulostaa tosi tyhmältä, mutta oikeasti.

mainitsin tästä aiemmin lääkärille lyhyesti kun hän (eri asiaan liittyen) suoritti gynekologisen tutkimuksen ja tämä tosiaan yritti siinä kokeilla jollain tutkimuskepillä (::DDD?? emt) ja totesi vaan että "juu eipä se tosiaan mene sinne" ja asia oli sillä selvä. mulla on tosiaan gynelle aika tässä jonkun ajan päästä ja varmaan kysyn asiasta sielläkin, mutta stressaan että pystyykö ne sitten siellä tutkimaan ylipäätään mitään tämän koko homman takia.

olen siis varmaan ensimmäisen kerran yrittänyt sormettaa jotain 6 vuotta sitten (viime vuonna yritin ekaa kertaa käyttää tamponia) enkä ole edistynyt asian kanssa yhtään. olen ollut sängyssä tytön kanssa aiemmin ja suorasanaisesti hämmennyin siitä, kuinka helposti pystyin häntä sormettamaan ilman mitään ongelmia ::DD (hän yritti sitten tehdä vastapalveluksen, mutta eihän siitäkään tullut mitään, että jeejee)

en nyt ylipäätään tiedä että mitä luulen saavuttavani sillä, että kirjoitan asiasta jonnekin demiin, mutta täällä sitä ollaan. pls auttakaa en jaksa enää stressata tästä asiasta :'))))