Poistunut demittäjä10.11.2019 0:02
1/12
En halua kuolla

Haluan vain tuntea itseni kokonaiseksi. En tiedä miten. Tiedän vain sen, että tarvitsen jonkun toisen ihmisen siihen. Yksin omana itsenäni en tule koskaan sitä olemaan.
Joskus tuntuu etten ole edes todellinen. Aina en haluaisikaan olla olemassa. En silti halua kuolla.

Tavallaan mietin, miksi en haluan kuolla, miksi haluan olla olemassa. Mikä minua täällä pitää? Tämä tyhjä olo, liian rankka koulu, turhaksi todetut haaveet, yksinäisyys, epävarmuus, epätoivo, riittämättömyys, pelko, suru, ikävä, ja kaipuu?
Ilon mahdollisuus?

Enemmän olisi syitä olla olematta tässä kurjassa maailmassa, joka kituuttaa kasassa pysymistään. Onko järkeä elää tuhoutuvassa maailmassa? Kaikki unelmat murtuu käsiin, ihmissuhteet rikkoutuu, maailma kuolee. Minä en ikinä edes tee mitään. Ahdistun ja itken, en mene minnekään kotoa, paitsi kouluun. En ole positiivinen tai mukava. Elämässä ei ole järkeä ilman kavereita.

Miksi haluan elää, kun en kuitenkaan koskaan tule saamaan enää kavereita ja elämässä kun ei ole järkeä yksin. Ainoat ihmiskontaktini, perheen ulkopuolelta, ovat internetin tuntemattomat ihmiset, jotka eivät minusta välitä.

En halua kuolla. En halua olla olemassa.