Adolf_Hipster31.10.2019 20:26
1/19
Elämän ulkonäkökeskeisyys

Ahdistaa kun koko maailma pyörii ulkonäköpaineiden ympärillä. Mitenköhän tällasesta kahlitsevasta ajatustavasta pääsee eroon, että vois elää mielenterveydellisesti terveempää elämää ja keskittyä elämässä olennaisempiin asioihin, mm. itsensä kehittämiseen?

Jatkuvasti mietitään sitä että miltä oma Instagram-feedi näyttää, mietitään että missä vaatteissa näytetään mahdollisimman laihalta ja jatkuvasti ollaan tyytymättömiä omaan kehoon ja ulkonäköön ja mietitään että "mitä muut musta ajattelee". Mutta minkä takia niillä asioilla on niin paljon painoarvoa? Ymmärrän, että parempi ulkonäkö voi joissain tilanteissa helpottaa elämää, mm. työpaikan saamisessa, mutta onko nää asiat sellasia että tää loputon stressi, mielenterveysongelmat ja tyytyväisyys omaan itseen olis sen arvoista? Eikö elämästä oo kuitenkin loppupeleissä tarkoitus nauttia? Voisko tän ajan käyttää paremminkin?

Millä ajatuksilla muistutatte itsellenne sitä, että elämässä on muutakin ku mahamakkaroista huolehtiminen? Haluaisin elää henkisesti vapaampaa elämää enkä kahlita itteäni tällasiin asioihin.