PinkkiHuppari22.3.2020 4:25
1/3
Ehkä kadun tän kirjottamista myöhemmin...

tai sitten en.
Kello on yli kuusi aamulla ja mun pitäis olla nukkumassa.
Sanotaan, että tunteita pitäis kirjottaa välillä ylös, sillon ehkä viitataan enemmän niihin negatiivisiin ja surullisiin ja niitä minäkin oon pääasiassa kirjotellut, kun on ollut oikein paha olla.
Johtuu ehkä väsymyksestä tai tästä yli viikon jatkuneesta neljän seinän sisällä mörköilystä, mutta nyt oon ilonen ja onnellinen pitkästä aikaa. Kuulin, että päivät alkaa taas olla pidempiä kun yöt ja se kirkasti mun mielen, koska rakastan valoa, lämpöä ja kesää, jota odotan innolla. Toisin, kun oletin, oon nyt etäopiskelussa ollut tosi ahkera ja tehnyt kunnolla tehtäviä. Okei, kerran nukuin melkein koko yhteiskuntaopin tunnin, enkä tehnyt muistiinpanoja, koska en tajunnut, että sellaisia piti tehdä, nukuin myös melkein matikantunnin ohi, mutta sen sijaan oon tehnyt läksyt ja muut jutut hyvin. Oon koko ysiluokan lusmuillut ja mennyt sieltä mistä aita on ollut matalin, tai jopa aidan ali, joten nyt on aika panostaa, jos sinne lukioon todella meinaan päästä. En tiedä onko se enää mahdollista, mutta aion yrittää niin hyvin, kun voin.
En tiedä mitä mun ja mun kaverin välillä tapahtu, se pääsi kesätöihin taas ensimmäisellä yrittämällä, mä en saanut viestiä, eli kaupungille en ainakaan pääse töihin. Mulle tuli siitä sitten vähän huono fiilis, mutta yritin olla iloinen kaverini puolesta. Siinä sitten mainitsin, että en varmaan taaskaan pääse kesätöihin, johon hän sitten alkoi kuittailla siitä, että en edes yritä jne. siitä tuli vielä huonompi fiilis mulle. Kaverini väitti, että hänellä on aina huono tuuri, johon mä sanoin, että "ei kyllä mun mielestä". Hän sitten selitti siitä kuinka hän on taas riidellyt äitinsä kanssa ja kuinka hänen äitinsä ei suostu maksamaan mauton korjausta ja, että hänellä on muutenkin viime aikoina ollut vaikeaa. Nämä kaikki ongelmat on oikeastaa yhteydessä hänen päihteiden käyttöön, jotka heikensivät hänen ja äitinsä välejä, joten hänen äitinsä ei kovin mielellään käytä rahojaan rikkinäisen mauton korjaukseen, koska mauto meinattin myydä sen takia kun tää mun kaveri petti luottamuksen niin mota kertaa näitten päihteiden käytön suhteen, lupasi lopettavansa ja valehteli. Päihteet vei rahat ja kaverit, joten siinä oli sitten vähän rankkaa, kun kokoajan riitoja ja niksat. Mua alkoi ärsyttää, kun oon yrittänyt kannustaa häntä monta kertaa lopettamaan, mutta kun ei, niin ei. Kerroin hänen äidillensä, kun hän oli käyttänyt kannabista ja joitain pillereitä, koaka olin silloin tosi huolissani, tätä mun kaveri ei tiedä.
No ei olla nyt hänen kanssaan juteltu perjantain jälkeen, joka ei mua oikeestaan haittaa, ihan kiva pitää välillä vähän etäisyyttä, aloittakoon hän taas nuuskan käytön, vetäköön taas kännit aivan sama, jos ei tajua, kuinka vain aiheuttaa itsellen ongelmia.
Aurinko nousee, linnut laulaa, ehkä se kesä sieltä vielä tulee. Tänään aion vihdoin maalata ja käydä pitkällä lenkillä, kun on vihdoin melkein kaikki koulujutut tehty. En todellakaan tiedä miksi tän tänne kirjotin, ehkä, koska en oo päässyt kuraattorillekaan avautuun kahteen kuukauteen.
Te voitte kanssa kertoa kuulumisianne tänne, jos haluatte. (: