vyötiäinen_8.9.2018 20:28
1/3
Diagnosoikaa mut (taustatarina)

Joo tota en nyt tiiä miten tänne päädyin mut ehkä tarviin vaan paikan jonne avautua :D. Oon vähän hämmentyny ja tätä voi olla vaikee selittää silleen fiksusti mut yritänpä kuitenki. Taustatietoina oon ihan kohta 20v tyttö, aikasemmat ihastukset tms ollu aina poikia yms. ja koen vieläki itteni ainaki suurimmaks osaks heteroks. En oo kuitenkaan kovin kokenu poikien kanssa kun oon tämmönen vähän hiljasempi ja varautuneempi, enkä sit sen takia oikeen osaa lähestyä.

Mut elikkäs lyhyesti tällä viikolla yksissä bileissä tutustuin vähän sattumalta superkiinnostavaan tyyppiin, juteltiin hänen ja muutaman muun kanssa varmaan tunti keskenämme. En nyt ala mitään tarkempia kuvauksia tänne laittamaan mut meillä oli tosi kivaa, aika meni nopeesti ja jeejee kaikki tuntu helpolta. Tuntu että just meillä synkkas hyvin yhteen, ja hän jotenki kohdisti juttunsa enemmän mulle. Jostain syystä suhtauduin tyyppiin koko ajan niinku tyttönä, ja vasta lopussa kun kerrottiin nimet niin hän esittäyty kuitenkin pojaks. Olin vaan et vou cool! Noh stalkkasin tyyliin seuraavana päivänä (xdd) tän tyypin facebookin ja siis hän vaikutti päivitysten perusteella niiiin kivalta, rohkeelta ja persoonalliselta, samalla sieltä selvis lisää taustatietoja tyypistä ja sen elämästä. Selvis myös että hän on mitä ilmeisimmin transihminen, mitä nyt olin jo itekin päätelly :). Päivä toisensa jälkeen huomaan et ajattelen häntä usein tai selailen sen someja muuten vaan. Nyt tiiän hänestä ehkä vähän enemmän kun pitäis xd Jotenki hän vaan onnistu tekemään vaikutuksen just tyylillään ja persoonallaan. Haluisin todellakin tutustuu paremmin ja toivon että päädytään tässä joskus vielä samoihin tapahtumiin! En kuitenkaan oikeen osaa kuvitella meidän välille mitään sen kummempaa, mut eihän näistä taas koskaan tiiä. Tuntuu lähinnä et haluisin hänenlaisiaan kavereita :)

Tää oli silleen hauska kokemus koska oon ennen (ja no vieläkin) tuntenu vetoa just poikiin (tai olihan tää tyyppikin siis poika, miten sen nyt ottaa), mut nyt sain ihan uusia näkökulmia maailmaan :D. Tällä hetkellä oon siis tietääkseni vieläkin poikiin päin, mut jotenkin transihmiset ja tavallaan sukupuolittomat tuntuu niin kiinnostavilta ja persoonallisilta! Johtuu ehkä siitä että ei oo tullu oltua tekemisissä näiden tyyppien kanssa. Nyt kattelenki jokaista tän tapaamani tyypin kaltaista/näköistä vastaantulijaakin silleen vau :). Jotenki tuntuu ehkä ihastumiseen verrattuna enemmän siltä että ihailen täntyyppisten ihmisten rohkeutta olla just sitä mitä ne haluaa ja oikeesti erottuu massasta (shoutouttia teille!). Toisaalta ähh en tiiä, tää on ihan hassu tunne joka kyllä muistuttaa ihastumista... tai sit vaan yritän ettii omaan persoonattomaan elämääni lisää väriä ja identiteettiä. Tää myös autto selvittämään mulle vähän suuntaa minkätyyppisen poikaystävän haluisin sit tulevaisuudessa.

Tiiän että tämmöset asiat vaatii aikaa käsitellä yms mut mikä mää nyt sit voisin olla? Panseksuaali, hetero? Saa esittää ajatuksia :D

Niin ja pahoittelen jos käytän ihan vääränlaisia termejä, valistakaa ihmeessä tietämätöntä! Propsit jos jaksoit lukee tämmösen tekstin näinki pitkälle ja anteeks ihan hirveesti tää sekavuus xd hetken jo suunnittelin vakavasti poistavani tekstin mut toisaalta ihan sama, there you go.

terveisin hämmentynyt ja tynnyrissä elänyt yksilö