Demi_Ylläpito16.8.2018 13:05
1/182
Demin ylläpidosta terve!

Niin kuin moni on näemmä huomannut, lanseerasimme uuden Demi.fi:n eilen. Paljon on tullut palautetta ja kiitos siitä. Emme ehdi vastaamaan kaikkeen palautteeseen, mutta voitte olla varmoja, että listaamme ne ja otamme ne tosissamme. Se, miten nopeasti siihen pystymme reagoimaan, onkin sitten toinen juttu.

Uusien (ja vanhassa palvelussa olleiden) ominaisuuksien priorisointi ja kehitys tapahtuu palautteen ja analytiikkadatan perusteella. Esimerkiksi suurin osa palvelusta poistuneista ominaisuuksista oli niin vähäisellä käytöllä, että ne on rajattu uudesta palvelusta pois. Osa ominaisuuksista on jo kehityksessä ja tulossa Demiin uuteen palveluun sopivana.

Pyrimme jatkossa parempaan tiedottamiseen kehityksen suhteen ja siihen, että rakentava palaute kääntyy ominaisuuksiksi. Vaikka sitä on välillä vaikea uskoa, teille me tätä teemme :)

Palvelun julkaisut ovat aina jänniä paikkoja myös tekijöille. Kovasta testauksesta huolimatta, todellisuuden näkee vasta oikeassa käytössä. Keskitymme tässä loppuviikon suorituskyvyn ja bugien parantamiseen eri laitteissa, minkä jälkeen pääsemme uusien ominaisuuksien ja käytettävyyden pariin. Muutoksia on siis luvassa mitä todennäköisimmin päivittäin.

Eilisen launchin jälkeen tehtyä:
• Lisäsimme potkua servereihin, jotta suorituskyky paranee. Toisin sanoen tuplasimme kapasiteetin. Tämä on nopeuttanut sivun toimintaa huomattavasti.
• Selkeytimme sekä etusivun että keskustelusivun koodia latausnopeuden parantamiseksi.
• Niputimme ilmoitukset viestien kommentoinnista yhteen. Ilmoitus jokaisesta kommentista oli siis (todella ärsyttävä) bugi, ei ominaisuus.

Nyt työn alla:
• Kehitämme keskustelusivun toimintaa ja suorituskykyä

Ps. Seurasimme betan tykkäyspeliä innoissamme. Hyvä idea Routakukka. Se on vaikuttanut priorisointiimme.