daddybear11.12.2018 19:53
1/484
Demin virallinen seuranhakupalsta

No niin, lapsukaiset. Olemme täällä Demin seuranhakupalveluksi vakiintuneessa yhteisössä tulleet sellaiseen tulokseen, että kaikki suhteen-, säädön ja muut keksinnälkäiset voisivat keskittää lemmenhakunsa tällaiseen alapalstaan, kun Demin suuren ylläpidon kohtalonvoimat eivät ole vielä sellaista meille muuten suonut. Lisäksi teitä lemmennälkäisiä kun on jo niin paljon ettei Aamorin nuolet meinaa enää riittää sekä osa Demin hattarankatkuisesta kansasta ovat melko leipiintyneet uusiin ja uusiin seuranhakupalstoihin, niinpä ajattelin vääntää siihen tarkoitukseen ihan oman palstansa.

Etsitään ystävää-osio sen sijaan täällä on jo, niinpä tämä on suunnattu nyt sitten nimenomaan teille kielisuudelmien ja suklaasydämien nälkäisille pikku romantikoille, jotka unelmienne prinssiä valkoisine ratsuine tai prinsessaa kauniine linnoine elämiinne haikailette.

Näin rautalangasta vääntäen tämä siis yksinkertaisesti toimii niin että jokainen raapustaa tähän alle millaista satuprinssiä ja -prinsessaa etsii sekä lisäksi vähän, millainen mörökölli siellä tietovempeleittenne näyttöikkunan toisella puolella vilkuttaa (ei nyt vaiskaan, olette ihan mukavaa pikku porukkaa :D). Ja jotta tämä saisi ansaitsemansa huomion, tulen nostelemaan tätä satunnaisin väliajoin.

KUMPPANIEHDOKKAASI

Ikä:

Sukupuoli:

Asuinpaikka:

Ulkonäkö:

Luonne:

Mielenkiinnonkohteet:

Muuta:

OMAT TIETOSI

Ikä:

Sukupuoli:

Asuinpaikka:

Ulkonäkö:

Luonne:

Mielenkiinnonkohteet:

Muuta: