Poistunut demittäjä16.1.2020 13:59
1/1
auttakaa mua!!

mulla on yks tosi hyvä kaveri, joka on mulle tosi tärkee. mut mun toisella kaverilla ja mulla oli sellanen vähän isompi riita, johon liittyy monta eri asiaa. no siis tää mun hyvä kaveri ja tää kenen kans mulla oli riitaa tuntee toisensa, ne on siis ollu ihan pienestä asti kavereita ja tuntenu joku 12vuotta. no tää mun hyvä kaveri sekottuu aina kaikkeen mikä liittyy muhun ja tähän mun toiseen kaveriin,ihan kun sen pitäis tietää ihan KAIKKI! no sit sain sovittua alku viikosta tän mun kaverin kans, ja otettiin puheeks tää meijän yhteinen kaveri. siinä sitte ku oltiin jonkin verran puhuttu, todettiin että on kyllä aikamoinen paskanjauhaja ja kusipää. siis tää tyyppi on puhunu paskaa, haukkunu selän takana ja muutenki haukkunu vaikka ite onkin yhtä säälittävä. molemmat meistä on pettyny tohon ihmiseen ihan hemmetin paljon. tää meijän yhteinen kaveri on siis meitä vanhempi, mut silti on nyt jälkikäteen ajateltuna hoitanut nää asiat niin raukkamaisesti.


ongelma tässä nyt on se, että meistä kumpikaan ei vaan viittis / uskaltais mennä sille sanomaan suoraan että mitä vittua. koska tiedetään molemmat että se siitä suuttuis ja välithän siinä sitten meniskin. ja kun hän aina väittää että "joo mä en suutu helposti" mutta se on kyllä huomattu että suuttu TODELLA helposti. yksinkertaisesti meni vaan luottamus tähän ihmiseen täysin , vaikka se olikin mun paraskaveri!


ei vaan kiinnostais puhua tän ihmisen kanssa ollenkaan :D mut haluaisin kyllä, että se sais tietää mitä ajattelen tai mitä minä ja tää mun kaveri ajatellaan. en tiedä mitä teen?!?!! nyt auttakaa joku!!!