Salunaxx8.9.2018 15:41
1/12
Apua! Poikaystävä ehkä jättää mut

Pientä pohjustusta, meillä on vuoden verran ollu vähän väliä säätöä, mie oon koko ajan halunnu suhteeseen mutta mies ei. Nyt sit kesäkuussa vihdoin ja viimein mun poikaystäväkin lämpes tälle ajatukselle ja halus alkaa seurustelee mun kaa.
Mun poikaystävä laitto eilen mulle viestiä että on vähän mietiskellyt asioita ja tätä meidän juttua. Ja hänen mielestään tää touhu on ollut vähän outoa.
Hänen mielestään meillä tää juttu ei nyt toimi eikä keksi mitään ratkasua tähä, meillä on erimielenkiinnon kohteet , ei oo aikaa nähä ja keskustelu mun kaa on välillä väkinäistä.
Mun mielestä taas meillä ei oo mitää ongelmaa, kaikki vapaa-aika mitä meillä yhdessä on, vietetään se yhessä, toki koska ei olla syvemmin vielä päästy tutustuu toisiimme nii on totta että välillä on vaikee keskustella mistää, mutta kyllä me loppujen lopuks aina löydetää joku keskustelun aihe.
No mieku sain sitten sen viestin tältä mieheltä nii menin aivan paniikkiin ja hikeennyin ihan totaalisesti .
Rupesin kunnolla raivoamaan ja kiroamaa, miehen mielestä kannattaa luovuttaa heti ku tää ei toimi ja mun mielestä pitäis vielä keskustella ja ettii ratkaisu tähän juttuun.
Ku rauhotuin tajusin ylireagoineeni ja pyysin anteeks ja miettii vielä yön yli ja et nähää huomenna ja jutellaa kunnolla. Ja jään on niiku tunnin päästä nyt tulossa mun luo.
Ja nyt en yhtää tiiä, miten mä saan sen tajuu että ei kannata heti 2kk seurustelun jälkeen luovuttaa? Onko teillä mitää vinkkejä miten saan tän jutun toimii? En todellakaan ois vielä valmis eroamaa ku uskon että tästä meijän suhteesta vois oikeesti tulla ihan super hyvä . (Pahoittelut kirjoitusvirheistä )