Jääkyynel0214.9.2018 12:55
1/8
APUA!

Tilanne on tämä.
Seurustelin yli vuoden entisen poikaystäväni x kanssa. Erosimme alkuvuodesta ja minä siis hänet jätin. Olen katunut sitä päätöstä siitä asti kun olin hänet jättänyt ja tarkoitus oli kumminkin vain suojella häntä kun isäpuoleni on vähän mitä on. Aikaa meni pari viikkoa ja silloin tällä x :llä oli jo uusi suhde...se tosin kesti 2-3 viikkoa, jonka jälkeen he erosivat.
Emme kuitenkaan olleet puheväleissä eron jälkeen moneen kuukauteen kunnes rupesimme taas puhumaan. Näimme muutaman kerran kouluajan ulkopuolella ja silloin hän kysyi minulta jos haluaisin yrittää hänen kanssaan vielä. Vastasin hänelle, että tarvitsen aikaa miettiä pari päivää ja silloin kun olisin hänelle vastannut...ilmoitti tämä, että on löytänyt jo uuden.
Tänä päivänäkin vielä rakastan tätä poikaa enemmän kuin mitään muuta ja tämä poika on sanonut, että hänellä on tunteita minuun vieläkin ja kesällä emme pitäneet yhteyttä sillä hän pelkää omia tunteitaan eikä halua rikkoa minun eikä hänen nykyisen sydäntä. Mutta kuitenkin tässä syksyllä kävin x :n luona ja päädyimme suutelemaan vaikka tällä x :llä on tyttöystävä ja tämä henkilö x sanoi silloinkin, että hänellä on tunteita minua kohtaan ja, että silloin kun suutelimme hän tunsi sydämessään jotain.
Onko minulla mitään mahdollisuutta saada enää eksääni takaisin?