Surswoop22.8.2018 13:07
1/27
Annanko kaverin haukkua vai uskaltaisinko sanoa omat mielipiteeni?

On ollut monta kertaa tilanteita, joissa kaveri haukkuu tekemisiäni, mutta tekee silti samoin? Esimerkiksi nyt viikonloppuna puhelimessa sanoi minun olevan huomionhakuinen, koska jaan Whats'App:in tilaan tekstejä olostani. Itse en todellakaan mielestäni hae huomiota teksteillä. Laitan vain miltä minusta tuntuu just sillä hetkellä ja that's it. Kaveri laittaa välillä sellaisia samankaltaisia tekstejä myös ja silti en sano hänelle, että olisi huomionhakuinen. Kaveri myös sanoo, että tämäkin asia on faktaa. Öö mielestäni fakta ja mielipide on kaksi (2) eri asiaa. Eihän hän voi tietää esimerkiksi noiden minun syöttämien tekstien avulla Wapin tiloissa, että hakisin huomiota? Sanoisi ennemmin mielipide, koska sitä se on.

Muutakin on kommentoinut minusta ja se sattuu. En kuitenkaan uskalla väittää vastaan tai sanoo mp:tä, koska pelkään että hän hylkää minut, koska niin kerran on käynytkin hänen kanssaan. Että jos taistelen vastaan, hän kyllästyy minuun ja jättää.
Jos kuulisitte kuinka vaikka kasvotustenkin sanon "niin kyllä", "joo" jne. koko aika, koska en uskalla olla vastaan.

Tekisi mieli sanoa hänellekin muutama sana, mutta pelkään että hän heittää syyt minun niskaani ja siitä tulee sitten kunnon paskamyrsky ja saattaa tehdä mitä vaan eli hylätä.

Hänellä on masennusta miten minullakin, mutta onko muka ok, että hän lyttää minua pohjaan (tarkoituksella, vahingossa?) ja itse en sano mitään kritiikkiä. Olen saanut sellaisen käsityksen, että se on ok mitä hänellä on mutta jos itse masentelen, niin se ei olisi ok? Hän on aika suorasanainen.

Kiitos, jos jaksoit lukea tänne asti ja jotain kommentoida.