maapalloilija20.10.2020 23:35
1/21
alushousuasiaa

Ensinnäkin, hei vain pojat, tämä ketju suunnattu lähinnä tytöille! :)
Toisekseen, en tiedä onko oikea kanava, mutta tähän asiani liittyy.
Dear girls,
mistä löydän täydelliset alushousut?
Minulla on jo yksi malli, joka hipoo täydellisyyttä, nimittäin Cubuksen Debbie hipsterit. Mutta valitettavasti niiden myynti (ja tuotanto?) on kokonaan lopetettu, ja edelliset alushousuni alkavat kertoa nähneensä parhaat päivänsä (lähinnä siis jäävät pieneksi). Toivon sormet ristissä, että joku tietäisi millaisista housuista puhun.
Mulla on tosi sensitiivinen alapää. En siedä yhtään hiertäviä, puristavia tai saumallisia alushousuja. Inhoan myös, jos housut uppoavat persvakoon, eikä niitä saa pois; siksi olen todennut hipsterit itselleni parhaimmiksi stringien sijaan. Usein myös hengailen kotona ilman alushousuja, koska säästelen housujani sosiaalisia tilanteita varten... Kriteereinä alushousuilleni olisivat siis jotakin seuraavanlaista:
- saumattomat! etenkin emättimen/klitan kohdalta, puistattaa ajatuskin alushousuista, joissa siinä kohtaa sauma.
- hipsterit. stringejäkin saa ehdottaa, mutta hipstereitä lähinnä etsiskelen.
- hinta-laatusuhde. Olen opiskelija, en siis voi pulittaa yhdistä alushousuista 25e. Laatu on kuitenkin oltava muuta kuin 5krt ja roskiin.
- mukavuus. en suostu pitämään mitää karheaa tms. materiaalia. jos omistat cubuksen debbie-stringit, tiedät millaista materiaalia rakastan.
Alan olla epätoivoinen, olen kolunnut varmaan kaikki nettikaupat läpi. Nettikaupoista nimenomaan housut haluaisin, shoppailu ei ole mieleistäni puuhaa missään muodossa (paitsi netissä, hehe).
Kiitän ja kumarran, elämänpelastajaa odotellessa!