Lentävävittupää2.11.2019 20:13
1/5
Akne vienyt elämänilon

Kirjotan tän, jotta saisin purettua pahaa oloani. Olisin kiitollinen mikäli vittuilijat pysyisivät poissa, en kaipaa yhtään lisää taakkaa harteilleni. Tiedän, et on paljon ihmisiä jotka on käyny läpi saman tai on vielä paljon pahemmassa tilanteessa, mutten yksinkertaisesti kestä enää.

Hymyilin ennen paljon, nykyään itken enemmän kun nauran. Pari kuukautta sitten huomasin, ettei kasvoissa oo kaikki kunnossa. No, pitkitin kuitenki asiaa ja kävin ihotautilääkärillä vasta pari viikkoa sitten. Jep, aikuisiän akne. Sain antibioottikuurin, en sentään roaccutanea, ei ilmeisesti oo niin paha.
Omasta mielestäni näyttää aivan järkyttävän pahalta, vielä ei oo kuurista ollu mitään apua, naama on nyt vielä pahemman näkönen ku apua hakiessani. Ihan täynnä pieniä näppyjä. Kosmetologi sano että joo, nyt se iho varmaan puskee kaiken talin ulos. Varmaa?? Mitä helvettiä?
En kehtaa mennä ulos. En halua nähä kavereitani enkä varsinkaan poikaystävääni, onnekseni ollaan kaukosuhteessa. En halua tehä yhtään mitään, en nauti mistään ja itken monta kertaa viikossa. Tiedän et kuurista on jäljellä vielä kaks kuukautta, mut mitä jos se ei auta? En tuu enään ikinä olemaan sama ihminen kun olin ennen tätä. Ylireagoinko? Luultavasti.

Voisinpa vaan kuolla. En jaksa enää