Lukija132.1.2021 15:07
1/1
Akne kuriin?

Moikka, mulla ois monia ongelmia finnien kanssa ja haluan saada teiltä apua. Oon koittanut vaikka mitä konsteja, mutta mistään ei ole kunnon tulosta. Olen käynyt lääkärissä ja mulle määrättiin tetralysal antibiootti kuuri eikä se auttanut ollenkaan. En jaksa enään odottaa kuukausia koittaen mikä ehkä voisi toimia.

En uskalla aloittaa niitä isoja akne lääkkeitä, sillä niissä voi olla niin isot sivuvaikutukset, etten tiedä uskallanko.

Ongelma minussa on myös se, että tuppaan repiä ihoni ruvelle (ei tarvitse yhtään saarnata mulle siitä, sillä tiedän ettei kannata) ja ihon kestää tietenkin parantua.

Suurin ongelmani ovat ihon alaiset finnit jotka eivät tule puristettavaksi, ne näkyvät siis todella inhottavasti jos valo tulee esimerkiksi ylhäältä. Myös nämä ovat niitä mitä neulalla poksauttelen vaikkei ne ole vielä valmiita ja myös raavin.

Vaikka oudolta kuulostaa niin virtsa on nopeuttanut paranemis prosessia (lukekaa keskustelu tästä aiheesta ennenkuin tuomitsette) mutta kärsivällisyys ei vain riitä..

Onko teillä jotain konsteja millä rupeentunut iho ja ihon alaiset finnit saisi kuriin? Haluaisin myös kasvonaamio vinkkejä (kotona tehtäviä)

Ps mulla iho oli ihan ok ennen menkkoja kun kokeilin lukemaani virtsa niksiä sillä virtsa oli tehnyt naamasta melkein virheettömön. (Mulla todettiin lievä akne noin vuosi sitten)