Annijuuuu222.5.2017 19:01
1/6
ympäristöongelmat

Moi!
Oon miettiny paljon tätä ilmastonmuutos-asiaa kun siitä on nyt puhuttu niin paljon. Oon vähän kahden vaiheilla. En oo siis täysin mikään viherheppuli mut luonto kiinnostaa mua aika paljon. Oon miettiny paljon et miten pystyisin asiaan vaikuttaa. No en ny tiiä onko tää demi oikee paikka puhua tästä, mutta halusin kuitenkin kirjottaa tänne. Eli...

Mulla on tullu semmonen ajatus että kun maanviljelyä harrastetaan paljon ja siitä maksetaan tukiaisia. Siinä käytetään kaikenlaisia lannoitteita sun muita enemmän tai vähemmän luonnolle myrkyllisiä aineita. Tämä tällain tuotettu ruoka on suht normaalihintaista. Mutta kun sitten on se luomuruoka joka maksaa paljon. Se maksaa varmaankin sen takia paljon kun sen tuotto on pienempää yms. no ihmiset siis ostavat vähemmän luomuruokaa juuri tän takia, joten miksi luomuruoan tuottajille ei voitaisi maksaa enemmän tukiaisia kuin niille lannoitteita käyttäville jolloin näin voitaisiin saada enemmän luomuviljelijöitä ja sen luomuruoan hinta voisi laskea ja ihmiset ostaisivat sitä enemmän ja tämä taas olisi luonnolle ystävällisempää.

En tiedä toimisiko se, tai saisivatko ihmiset sitten riittävästi ruokaa, mutta tällainen idea vain tuli mieleeni ja halusin jakaa sen jonkun kanssa.

Kommentoikaa onko tää ihan idiootti ajatus! :)